E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGezi Parkı'nda gergin karar!---

Gezi Parkı'nda gergin karar!

Gezi Parkı'nda gergin karar!
05 Temmuz 2013 - 12:22 borsagundem.com

Taksim Dayanışması, 6 Temmuz Cumartesi günü Taksim Gezi Parkı'nda buluşmak için çağrı yaptı.

Taksim Dayanışması, henüz halka açılmayan Gezi Parkı’na girme kararı aldı. Dayanışmayı oluşturan bileşenler, dün akşam yaptıkları toplantıda “Keyfi bir tutumla parka girmemiz yasaklanıyor” diyerek Dayanışma’yı oluşturan meslek örgütü ve sendikaların, cumartesi günü saat 19.00'da Gezi parkı önünde buluşmaları için çağrı yaptı.
Taksim Dayanışması internet sitesinden de bir açıklama yaptı.
İşte o açıklama;
Parkımıza Gidiyoruz!
4 Temmuz 2013
Gezi Parkı’nı halka kapatanlara, Taksim Meydanı ve Gezi Parkını kimliksizleştirme, insansızlaştırma ve betonlaştırma planlarının iptaline yönelik mahkeme kararını elden tebliğ etmeye, parkı yeniden gerçek sahiplerine yani herkese açmaya gidiyoruz.
Bizi biz yapan bütün değer ve renklerimizle, sarsılmaz bir sağduyu, direnme gücü, kararlılık ve inanılmaz bir yaratıcılıkla, yaşamın olduğu her alanda hala bir aradayız.
Taleplerimizden ve kazanımlarımızdan vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz.
Kayıplarımızı anmak, taleplerimizi tekrar hatırlatmak ve hala tüm Türkiye’de yaşanan şiddeti kınamak üzere 6 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da mahkemenin gerekçeli kararıyla Taksim’de buluşuyoruz.
Yaşasın dayanışmamız…
Her yer Taksim her yer direniş…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hande05 Temmuz 2013 15:50

    Gerçekten başbakan üç beş çapulcu demekte haklı.İşi gücü olmayan bu taksim platformu denilen ... peşine düşüyor.Ne istiyorsunuz isteğiniz mantıklı bir istek ise başbakana gidip görüşün ama SİZİN İSTEĞİNİZ ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK DÜZEN BOZMAK ADİLER

  • mithat05 Temmuz 2013 13:45

    taksim platformuna sesleniyorum kredi kartı faizlerinin indirilmesine yönelik eylemler yapmaya davet ediyorom

  • Bravo Taksim Dayanışmasına05 Temmuz 2013 12:58

    Bu ülkede başbakan, belediye başkanı, vali, iç işleri bakanı ve diğerleri Halkımızın karşısında bir HİÇ olduklarını Gezi Parkı Direnişiyle beyinlerine kazıya kazıya gördüler, anladılar...Ekonomininde pamuk ipliğine bağlı olduğunu herkes gördü. Hükümetin her şeyi balon, masal...

  • Halkımız Boyun Eğmedi.05 Temmuz 2013 12:54

    Başbakan Türk Halkını Suriye,Irak, Mısır'la karıştırdı. Kusura bakma başbakan Halkımız hiç kimseye benzemez, sana da asla boyun eğmez.Sana % 50 koyun olanlar ancak Biat eder...

  • Başbakan istifa etmeli05 Temmuz 2013 12:52

    Pkk ya verdiği tavizlerle ülkeyi bölünmeye kadar götüren başbakanın, Gezi Parkında Halka uygulattığı şiddet ve zulüm, Halkımızın polise, başbakana karşı Nefretini, kinini her gün arttırdı. Artık hiç bir şey başbakanın istediği gibi bu ülkede olmayacak...Halkı Çapulcu, Ayyaş diyerek aşağılayan bir başbakan bu ülkede bir dakika daha duramaz.

  • Helal Olsun Direnişe05 Temmuz 2013 12:48

    Başbakan bu ülkede Halkın karşısında bir hiç olduğunu Gezi Parkı Direnişiyle gördü, anladı. Geziyle birlikte başbakanın işide bitti zaten...Yakında akp de yoğun istifalar başlayacaktır. Başbakanın Örtülüden harcadıklarıda onu kurtaramayacaktır.

  • Doğan05 Temmuz 2013 12:46

    Hala bu taksim platformu denilen kimliği meçhul, molotofçu yandaşçılarını destekleyen aklı başında sandığımız kimler var acaba? Cumartesi orada mı olacaklar yoksa kıs kıs gülüp Halk TV'den mi izleyecekler?

  • Taksim Dayanışmasından Doğru Karar05 Temmuz 2013 12:46

    Başbakanın inadıyla gerginlik, şiddet, zulüm devam ediyor. Ancak Halkımız başbakana asla boyun eğmedi ve eğmeyecek. Başbakan acil Egolarından, Kaprislerinden hemen kurtulmalı...

  • kara05 Temmuz 2013 12:44

    bu düzenbazları türkiyeden kovmak lazım.

  • mmr05 Temmuz 2013 12:36

    bunlara vatana ihanetten yargılanmalı.ülkeyi kaosa bölünmey itiyorlar.

  • santana05 Temmuz 2013 12:31

    taksim dayanışmasıymış onu siz kulahıma anlatın ulkeyı kaosa surukleme nıyetınde olan bu cabanız sıze gerı donecektır