E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGezi Parkı karıştı---

Gezi Parkı karıştı

Gezi Parkı karıştı
18 Temmuz 2013 - 21:49 borsagundem.com

Şehir magandaları bir bardak çay yüzünden kıyameti kopardı

Taksim Gezi Parkı’nda bir seyyar çay satıcısı ile vatandaş arasında çıkan ‘üzerime çay döktün’ kavgası yeniden alevlendi. Polisin ayırdığı taraflar yarım saat sonra bu kez tahta sopalarla birbirlerine girdi. Devreye giren polis tarafları güçlükle ayırırken 2 kişi gözaltına alındı.
İddialara göre; park içinde seyyar çay satıcılığı yapan bir vatandaş yanlışlıkla parkta oturan bir vatandaşın üzerine çay döktü. Bunun üzerine çay satıcısı ve üstüne çay dökülen vatandaşın yakınları arasında kavga çıktı.
İki grup arasında çıkan kavgayı Gezi Parkı etrafında bekleyişini sürdüren Çevik Kuvvet ekipleri araya girerek sakinleştirdi. Üzerine çay dökülen vatandaş için tedbir amaçlı olarak Gezi Parkı’na ambulans geldi. İlk Yardım ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu esnada bir grup vatandaş görev yapan basın mensuplarına tepki gösterdi.
POLİSİN AYIRDIĞI GRUP SOPALARLA GERİ DÖNDÜ
Kavgaya karışan taraflar polis tarafından sakinleştirilirken bir süre sonra parka tahta sopalarla gelen kalabalık bir grup, yeniden kavgaya tutuştu. Taraflar beraberlerinde getirdikleri tahta sopalarla birbirlerine girdi. Kavga sırasında bazı kişiler hafif şekilde yaralandı. Çevik Kuvvet ekipleri grupları ayırdıktan sonra tahta sopalara el koydu. Ardından her iki gruptan 2 kişi gözaltına alındı.
Öte yandan, yaşanan kavganın ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, gezi parkındaki tarafları buradan uzaklaştırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş19 Temmuz 2013 04:19

    borsa gundem boyle haberlerı daha onceden neden vermedınız bızde satıp borsada zarar etmezdık

  • hakan19 Temmuz 2013 02:15

    başlığa baksana gezi parkı karıştı

  • dertli19 Temmuz 2013 00:51

    Herhalde en iyisi gidip guzel bir koye yerlesmek..hirs yok herkes birbirini taniyor huzur var villaymis arabaymus dert yok insanlik var muhabbet var bu ne yahuuu dunyaya bunun icinmi geldik

  • YAZIKLAR OLSUN!!!19 Temmuz 2013 00:34

    bir bardak cayda fırtına koparanların amacı ne? veya amaclarına ulasamadıkları ıcın mı butun bu tantana !!!

  • dağhan19 Temmuz 2013 00:24

    topbaş yine uyuyor oraya beltur a ait bir çay bahçesi açsa millet gelip efendice çayını içse niye yapmak bu kadar zormu her hastane bahçesinde sahillerde bir sürü var.

  • Muhtar19 Temmuz 2013 00:00

    Borsa gündem yemezler.. Attığın başlığa bak..

  • serdar18 Temmuz 2013 23:29

    etraf mal dolu

  • mehmet18 Temmuz 2013 22:02

    sakin olun beyler bir bardak çayda fırtına kopormak kimsenin işine gelmez mesele olay çıkarıp taksim esnafına zarar vermekse bunu becerdiniz esnaf iflasın eşiginde biraz daha sagduyu inanın bana sizi bütün dünya medyaları duydu gördü yeter artık