E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGersan'ın bedellisine onay---

Gersan'ın bedellisine onay

Gersan'ın bedellisine onay
13 Kasım 2015 - 19:43 borsagundem.com

Gersan Elektrik'in bedelli sermaye artırımı başvurusu Kurul tarafından kabul gördü

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre Gersan Elektrik 10.000.000 TL oranında bedelli sermaye artırımı yapacak. Şirket bu bedelli sermaye artırımı ile 40 milyon TL olan sermayesi 50 milyon TL'ye ulaşacak. 

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin , 50.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 40.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak tamamı nakden karşılanmak üzere 50.000.000 TL’ye yükseltilmesi nedeniyle ihraç edilecek 10.000.000 TL nominal değerli paylarının ihracına ve nitelikli yatırımcılara satışına ilişkin
hazırlanan ihraç belgesinin SPK tarafından onaylanması talebinin incelenmesi ve değerlendirilmesi sonucunda; sermaye artırımına konu şirket paylarının satış işlemi fiyatının, 2,40 TL’den ve Borsa İstanbul A.Ş.'nin (Borsa) Toptan Satışlar Pazarı'nın Kuruluş ve
İşleyiş Esasları Genelgesine (TSP Genelgesi) göre hesaplanacak baz fiyattan düşük olmamak üzere, Borsa’nın TSP Genelgesi’ne uygun olacak şekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karşılanmasına Kurul karar verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)