E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPara PiyasaGenel Energy'den Londra Borsası'na açıklama ---

Genel Energy'den Londra Borsası'na açıklama

Genel Energy'den Londra Borsası'na açıklama
08 Ağustos 2015 - 13:20 borsagundem.com

Genel Energy CEO’su Özgül, Londra Borsası'na yaptığı açıklamada hedefini gaz üretimine odakladığını belirtti.

Londra Borsası’na yapılan açıklamaya göre; Genel Energy, 2015 yılının ilk altı aylık döneminde ham petrol üretimini yüzde 41 artışla, günlük 88.800 varile yükseltti.  Irak Kürdistan Bölgesi’ndeki (IKB) en büyük petrol ve doğalgaz rezervine sahip Genel Energy’nin bölgedeki doğalgaz varlıklarının geliştirilmesi yönünde önemli adımlar atıldı.
Genel Energy CEO'su Murat Özgül yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“2015 yarı yıl rakamlarına bakıldığında, Genel Energy kendisine düşen üretim payını %41 artırarak, üretimini günlük 88.800 varile çıkarmıştır. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Doğal Kaynaklar Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile ham petrol satışından elde edilen gelirlerden üretici paylarının Eylül ayından itibaren ödenmeye başlayacağını açıkladı. Eylül ayından itibaren düzenli olarak yapılacak olan ödemeler Genel Energy’nin bölgedeki stratejik yatırımlarının karşılığını alarak daha da güçlenmesine imkan verecektir.
Bölgenin potansiyeline inanıyoruz ve mevcut petrol sahalarımızdaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. Şirketimizin özellikle doğalgaz varlıklarının geliştirilmesine önem ve öncelik vererek hem Genel Energy hem de Kürt Bölgesi için önemli bir değer oluşturacağız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32308 Ağustos 2015 14:24

    YERLİ YATIRIMCI OLARAK HİSSELERİ SATMAK İÇİN DEĞİL ALMAK İÇİN ÇABALAYIN.BU FIRSAT BIRDAHA OLMAZ..SATTILAR ALAMIYORLAR GERCEK HİSSEDAR ORTAKLARI HİSSELERİ..AMAÇLARIDA HİSSELERİ GERİ ALMAK..

  • KARTALY32308 Ağustos 2015 14:18

    FOREX İŞLEMLERİNDE İŞLEM HAÇMİNİ DÜŞÜRÜN.YERLİ YATIRIMCIYI BORSADA AZ AZ HİSSE ALMAYA TEŞVİK EDİN.