E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGen Yatırım'dan zoraki açıklama---

Gen Yatırım'dan zoraki açıklama

Gen Yatırım'dan zoraki açıklama
06 Ocak 2015 - 14:22 borsagundem.com

Gen Yatırım, iştiraki İzpol Metal'in fabrika binası ve makinalarının satışını 6 gün sonra açıkladı, satış bedelini duyurmadı

Gen Yatırım Holding  iştiraki İzpol Metal'in fabrika binası ile içindeki sac ebatlama hatlarını Nano Plastik'e sattığını duyurdu. KAP'a yapılan açıklamada satış işlemine ilişkin herhangi bir fiyat açıklamadı. Yatırımcı tarafında ise, satış bedeli ile grup şirketlerinin banka ve piyasa borçlarının kapatılacağının duyurulduğu açıklamada, satışın hangi fiyattan yapıldığın merak konusu oldu. Bununla birlikte 30/12/2014 tarihinde tamamlandığı duyurulan satış işleminin açıklamasının 6 gün sonra yapılması soru işaretlerine neden oldu.

Konu ile ilgili olarak Gen Yatırm Holding'in bugün itibarıyla  KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

''16.12.2014 tarihli KAP duyurumuzda yayınladığımız; 11.12.2014 tarihinde alınan Olağanüstü Genel Kurul kararı gereğince, İZPOL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş. fabrika binası ve içerisindeki sac ebatlama hatlarının satış işlemi 30.12.2014 tarihinde Nano Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'ne gerçekleştirilmiştir. Satış bedelinden oluşan kaynaklar, grup şirketlerimizin banka ve piyasa borçlarını kapamak üzere kullanılacaktır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berk06 Ocak 2015 14:48

    GENYT ATAÇ KERVN hepsinin dümeninde aynı kişiler var. herkes göryor ama sadece devlet kurmları görmüyor, veya görmezden geliyorar. işte bizde borsa budur!