E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGelini bırakıp kripto paralara baktı---

Gelini bırakıp kripto paralara baktı

Gelini bırakıp kripto paralara baktı
12 Haziran 2021 - 10:14 borsagundem.com

Bir adam, görüntülerin TikTok'ta viral olmasının ardından müstakbel eşi düğünde kendisine doğru koridorda yürürken neden telefonunu kontrol ettiğine dair açıklama yaptı

Taylor Loren 2,4 milyondan fazla görüntülenen ve bugünkü kocasının 4 yıl önce düğün günlerindeki davranışını gösteren görüntüyü paylaştı.


Video, eşinin Loren'ın koridorda kendisine doğru yürüyüşünü izlerken ağzı kulaklarına varırcasına gülümsemesiyle başlıyor. Loren videonun üzerine şunları yazdı:

4 yıl önce bugün hayatımın aşkıyla evlenmek için koridorda yürüdüm.
Hayatımızın en önemli ve duygusal anlarından biriydi ve kocam olabilecek en romantik şeyi yaptı...

Videoda bu noktada adam ellerini cebinden çıkarıyor ve bir elinde telefonunu tutuyor. Video adamın kontrol etmek için telefonuna bakmasıyla sona eriyor. Binlerce kişi videoya yorum yaptı. Bazıları evlilik yemininin telefonunda olup olmadığını sordu, kimileriyse hızlıca gelininin bir fotoğrafını çekmek üzere olup olmadığını merak etti. Diğerleri daha az bağışlayıcıydı, hatta bir kişi derhal boşanmayı önerdi. Bir diğeri de "Arkamı dönüp giderdim" dedi.

Başka bir yorumcu şöyle yazdı:

Düğün iptal edildi.

Loren yorumlardan birine "Çoook gergindi! Komik olduğunu düşünmüştüm" diye cevap verdi.

Daha sonra eşinin o anı izleyen milyonlarca kişiye kendisini açıklamasına izin vermek için bir devam videosu yayımladı. Loren ikinci videoda "Bebeğim, TikTok ben koridorda yürürken neden telefonunu kontrol ettiğini bilmek istiyor" diye sordu.

Adam kameraya dönüp “Çünkü kripto asla uyumaz” dedi.

Loren bir duraklamanın ardından ekledi:

Hâlâ evliyiz.

Kripto para birimleri dijital bir piyasa ve günün hangi saatinde olursa olsun değeri ve fiyatları değişiyor. Bitcoin gibi kripto para birimlerine yatırım veya onlarla işlem yapan kişiler bu nedenle portföylerini neredeyse sürekli olarak kontrol ediyor.

Loren daha sonra bu videoyla ilgili haberler ve eşine yönelik eleştirilerle birlikte "Kocanızı trollemek için bir TikTok mesajı paylaştığınızda…" başlıklı bir devam videosu daha paylaştı ve "Yani, haksız değiller" diyerek şaka yaptı.
(Independent Türkçe)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERİM12 Haziran 2021 17:56

    BİTCOİNLERİ YAZANLARDA BİR TOSUN....

  • Ckyc12 Haziran 2021 17:02

    Kafayı yeri ettikten sonra bitcoin ne anlamı varki. Para akıllıca yakışır. Anlık para kazanma hayali öldürür insani...60 bin dolardan 30 bin dolara gerilerken kimler perişan oldu bir düşünün . Böyle bir şey olabilir mi

  • Gercekler 12 Haziran 2021 15:43

    Parada devrim imiş, geleceğin oarası imiş, gelecekte bu paralar kullanılacak mış! Hepsi palavra asla değişim aracı olma nitelikleri olmaz çok bakımdan teknik nümlün mümkün olanaz! Sanal karşılıksız sahte paralar! Sadece sanal bir fşbasal oyun zinciri kurmuşlar insanları söğüşlüyorlar! Söğüşleyecek insan kaldığı sürece oyuna devam! Sağılacsk öal kalmayıp Game over olunca da ağlaşan ağlaşana olacak. Elektrikleri kesilir cripto aldatmacası coinlerin!

  • Cripto 12 Haziran 2021 15:38

    Miktar konusunda tahüüt falan masal. Sşstemi kuran istediği zaman isyediği kadar yeni Bitcoini ve diğer bitcoini üretip her fiyattan verirler insanların eline! Hangi fiyattan satsalar kar. Ve bu cripto işkeri uzmanları sistemde dolaşımdaki miktarı bile cripto yaparlar. Sürekli üretilen milyonlarca ek coini de kimse farkına varmaz! Sistemi kuranlar istediği oyunu sahneler! Çok crşpto işler bunlar!

  • Vb12 Haziran 2021 15:34

    Bir crşpto paranın Yazılım silindimi geriye hayali kalır:) Bunların yazılımını yapanlar istedikleri zamanda silerler

  • Davut12 Haziran 2021 15:33

    Geleceğin paraları diye insanlara iyi yedirdiler ve bu cripto paraları üretenler bu sahte paraları insanların eline verip büyük paralar kazandılar.

  • Ozan12 Haziran 2021 15:31

    İnsanlar iyice sağıldımı bu cripto paraların bir bir fişi çekilecektir!