E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGeithner para kırıyor!---

Geithner para kırıyor!

Geithner para kırıyor!
08 Temmuz 2013 - 14:35 borsagundem.com

Eski Amerikan Hazine Bakanı Geithner, en çok kazanan konuşmacılar arasına girdi

ABD'nin eski Hazine Bakanı Timothy F. Geithner, katıldığı son 3 konuşma etkinliğinde yaklaşık 400,000 dolar kazanmasının ardından, eski liderler Bill Clinton ve Tony Blair ile birlikte dünyanın en üst düzey konuşmaları arasına girdi.
Financial Times'a konuşan kaynaklar, eski hükümet yetkililerinin alabileceği kârlı rakamlara dikkat çekerek, Deutsche Bank'ın geçtiğimiz ayki konferansında  yaptığı konuşmanın Geithner'a 200 bin dolar kazandırdığını söyledi.
Clinton ve Blair, hükümetteki görevlerinden ayrılmalarının ardından katıldığı özel etkinliklerde yaptıkları konuşmalardan milyonlarca dolar kazandı.
Geithner, Obama yönetiminden Ocak'ta ayrılmasının 3 ay sonrasında Fed politikaları ve küresel ekonominin durumu gibi konularda konuştu.
Geithner, Deutsche Bank'ın yıllık konferansında Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy ve İtalya'nın eski başbakanı Mario Monti ile birlikte konuştu. Geithner, Blackstone'un Nisan'daki yıllık toplantısında da öne çıkan konuşmacılardan biri olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)