E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var---

Gazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var

Gazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var
18 Ekim 2023 - 21:05 borsagundem.com

İsrail, Gazze Şeridi'ni hedef gözetmeksizin vuruyor. İsrail güçleri, Nuseyrat Mülteci Kampında bulunan bir camiye saldırı düzenledi. Ölen ve yaralılar olduğu bildiriliyor

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki Aksa Şehitleri Camisini hedef aldı.

Camide, İsrail saldırılarından kaçan çok sayıda aile bulunuyordu. Saldırı, bölgede geniş çaplı yıkıma yol açtı.

Saldırıda, ölen ve yaralananlar olduğu kaydediliyor.

Sağlık ekiplerinin yaralıları çevredeki evlere taşımaya çalıştığı ifade edildi.  

Erdoğan İsrail saldırılarını böyle tanımladı: Soykırım

 

İsrail'in sivillere yönelik saldırısına tepki yağdı

 

Hastaneye bombaya Biden yorumu: Karşı taraf yaptı

 

İsrail hastaneyi vurdu: Yüzlerce ölü var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA19 Ekim 2023 10:40

    Bunlar modern yüzyılın kana doymayan vahsi vampirleri onlarca devlet bir filisintin bir anda modern silahlar ile saldırıyor.

  • Mucise Reis : (19 Ekim 2023 08:09

    Ne oldu? Her şeyi Allah'a ahavle eden, dualar ederek, belalarını isteyen bir islam alemi. Açıp okusa, kutsal kitabı, örnel alsa söylenenleri...Her gün Açıksın/kapalısın... cennet/cehennem... oruçlusun/oruçsuz.. yıllar öncesi Peygamber dönemi tartışmaları dallandırıp budalandıran ve hala günümüzde tartışan... Kendi içinde bütünleşemeyen ayırşan Arap ırkları... ne oldu ? aldığınız f16 lar...f35ler... bütün ordunuzun mühittmatı ve silahları ithal çıkınca bir İsraile kafa tutamadığını anladılar. Burada sorun geri kafılılığın bedel ödemesidir. İslam alemi hala abuk subuk kadın haklarını vermiyorken, bu kafalar ile asla hiç bir alana ilerleyemez. İran a umut bağlayanlar var, adamlar saçı açık kadın diye ahlak polisi tarafından ne yapıldını hatırlayın... Afganistanda eğitim alamayan kız çocukları anımsayın... İslam alemi bu kafa ile bir Filisitn devleti kuramaz, kurulsada ollayamaz. Sorun İslamda değil... saht eislamcı ve yiyenlerde.

  • Mucise Reis : )19 Ekim 2023 11:47

    Bu ülke siyasi partilerin üzerinde, anayasal haklar ile yönetiliyor. Sen daha partileri,vekilleri vb pafişah gibi görür, çocuklarını şey diya algılardan bu kafa ile israilli zengın Tc vatandaşı olur, cumhur başkanı saçılene kadar 10 milyar usd dağıtır, senıde yönetir... kafanı değiştir Ali, bey...Teskere demişsin, :D cahillin ortada. o teskere tamamını oku, sonra gel bana yaz :D cevap yazmaya gerek yok, yabancı askerlerin TC ye girşi olan bir tezkereye bende karşıyım. Sonra İncirlik üssü gibi gelen gitmiyor. yabancı silahlı asker gelemez. giremez, üs kuramaz, bende karşıyım adı tezkere deil bunun, türk askeri bana yeter benı korur , yabancı askeırn işi ne ? tankla topla tesker eile girsin ülkeme ???? Baykar yokkende Aselsan vardı :D baykar ne yahu ? Türk askeri süngü hucumu ile kurdu ülkeyi süperman arıyorsan hollywood filmi aç izle netfexden :D siyaset yapim diyor cahil : ))

  • ALİ RIZA GÜZELKALE19 Ekim 2023 10:47

    Sen söylermisin bak bizim muhalefete bugün ülkemizi bölmek parçalamak isteyen pkk ve ypg  operesyon yapacak olan TSK suriye ve ırak a ATATÜRK ün partisi denilen bir parti teskereye hayır der ise bizim ırak ve suriye de libya da ne işimitz var diyen ama 10 000 km gelen abd ve ab ülkelerin ne işi var peki buralarda hiç bir şey bekleme İslam ülkelerinden bu bir örnek.Sen diyon abd sunları üretiyor yaka seçimlerden önce ali babacan çıkmış siha tiha üreten BAYKAR MAKİNA ya kimse kusura bakmasın seçimleri kazanacak dokunup kapatacağız der ise bu müslüman ülkelerinden ne bekliyorsun haydi cevapla.Sonra meral  ve kemal pkk ypg abd yunanistan fransamı bize saldıracak S 400 geri verin diyen bir zihniyet siyasiler olur ise müslüman ülkeler hali böyle olur.

  • Müslüman dünyasının başı yok18 Ekim 2023 22:06

    Suriye , ırak, ürdün, arabistan, mısırın yüzer bin yedek asker dahil acilen tüm ordusuyla israil sınırında tatbikatlara başlaması ve sınırlara hava savunma araçları yerlrştirip düşmanın hava araçlarını indirmesi, türkiye ve iranın desteklemesi ve hava savunma yardımı yapması,dünyadan gönüllü toplayıp bu ülkelere dağıtılması, akdenizde bu ülkelerin müttefik donnanmasıyla tatbikata başlayıp gazzeye yardım taşıması şart zaten bu ülkelerin hepsine sıra gelecek sarı öküzü kaptırıp seyretmek en büyük hata, bu olay atılan büyük bir tokat, bu zamanda önderlik eden ülke 1.5 milyarın lideri olur.

  • Turkogluturk19 Ekim 2023 07:58

    Yavrum ucmussun.gidiyorsan sen git yoksao asker lik yapmayanlar gibi benim cocugumu kani ile arap topraklarini islatma.hadi sen git.soz arkandan dua edecegim.giderkende su arap bayraklarindaki siyah rengi bir sorgula.bak bakalim ermeni soykirimina destek olmayan kuzeyturk cumhuriyetini taniyan arap varmi.tabiki bu sozum israili protesto etmeme engel degil ama iki dusmanim savasiyorsa ben sadece seyrederim

  • Televizyon18 Ekim 2023 21:34

    Böyle bi haber yok Tv'de yenimi ki saat kaçta oldu

  • Çakır 18 Ekim 2023 21:24

    İsrail siyonist İsrail sen bunu alışkanlık haline getirdin bizim türk bayrağını dikme zamanı yaklaşıyor inşallah ben hayatta iken şahit olurum

  • Turkogluturk19 Ekim 2023 08:00

    Yurru aslanim tutanmi var.ama once cuma gunu bayrak sallayan politikaci cocuklari.malum cennet onlarinda hakki.abd ye hayir diye bagiranlar once abdde satin aldiklari msllari satip filistine gondersin paralari.

  • Deli19 Ekim 2023 06:32

    Tutmayın bıyıklı Küçük enişteyi.