E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGazeteci Selvi: AK Parti'de alarm zilleri---

Gazeteci Selvi: AK Parti'de alarm zilleri

Gazeteci Selvi: AK Parti'de alarm zilleri
24 Mart 2015 - 00:58 borsagundem.com

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Selvi: Bu benim açımdan da alarm zillerinin çaldığı bir durum. AK Parti hiç bilmediği bir yere sürükleniyor

Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, parti içindeki kavgayla ilgili "Bu benim açımdan da alarm zillerinin çaldığı bir durum.İki tarafın da kavgada dahi bile söylenmeyecek sözlerle birbirine saldırması Ak Parti hiç bilmediği bir yere sürükleniyor" dedi.

Abdülkadir Selvi, tarafsız bölgede AK Parti'nin iki ağır topu, Gökçek ve Arınç arasındaki kavgayı değerlendirdi. Selvi şunları söyledi:

"Bu benim açımdan da alarm zillerinin çaldığı bir durum.İki tarafın da kavgada dahi bile söylenmeyecek sözlerle birbirine saldırması Ak Parti hiç bilmediği bir yere sürükleniyor. Bundan önceki iktidarda olan partilerin içinde de zaman zaman böyle durumlar yaşanıyordu. O partiler bunun hayrını hiç görmedi. Fahrettin Kurt kabinede bakandı. İçinde bulunduğu hükümeti eleştirdi. Dönemin Başbakanı Yıldırım Akbulut 'O zaman istifa etsin' dedi. Hüsnü Doğan, Turgut Özal'ın akrabasıydı. Semra Özal hakkında konuşunca Milli Savunma Bakanlığ'ndan azledildi. Geriye dönüp baktığımda DYP ve ANAP'ta bunlar yaşandı. Ama bugün DYP de yoktur ANAP da yoktur. Seçimlere 75 gün kaldı. Bu seçimde hiçbir kimsenin garantisi yok. Bence şapkayı önlerine koyup düşünmeleri lazım. AK Parti bir geçiş dönemi yaşıyor. Liderini cumhurbaşkanı yaptı. ANAP ve DYP bu süreçlerde tutunamadı. Fırtınalı denizin önünde o gemiler parçalandı. AK Parti aslında bu geçiş sürecini güçlü liderle atlattı. Ancak bu yaşananlar iyi değerlendirilmeli. Millet kendisine sorunlar üretmeye başlayan iktidarları önce sorgulamaya alır. Merkez Bankası olayı, Hakan Fidan olayı, ardından çözüm süreciyle ilgili bu sözler... Ve bu AK Parti tarihinde ilk kez yaşanan bu olay toplumda sorgulamayı başlatır. Bu nedenle AK Parti'nin bunu ciddiye alıp düşünmesi lazım."

Selvi, Ahmet Hakan'ın 'Kim haklı' sorusu üzerine de, "Bülent Arınç bu hareketin vicdanıdır. İki tarafın da doğrusu ya da yanlışı yoktur. İki yanlış bir doğru yapmaz" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)