E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı---

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı
05 Ekim 2020 - 13:40 borsagundem.com

Medeni hukuk hakkında söylediği sözler nedeniyle tepki çeken, eski adıyla GATA yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Dr. Ali Edizer, sözleşmesi feshedilerek görevden alındı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesabından bir televizyon programında yaşananları eleştirdi.

Edizer paylaştığı videoda, "Neden aldatıyorsunuz? Bir başkasını seviyorsanız, onu da alın. İnsan yuvasını yıkar mı? Medeni kanunla zaten mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Edizer'in bu sözleri tartışma başlattı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini belirtti.

Özel "Sayın Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, gereğinin yapılacağını iletti" ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından hakkında inceleme başlatılan Edizer, sözleşmesi feshedilerek görevden alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan05 Ekim 2020 21:55

    Adamın fikrinden dolayı hemde yıkıcı şiddet içermelidir halde görevinden almak etik olmamış onun demesi ile medeni kanunda değişmedi çok eşliliğe de karşıyım ülkemizdeki arapların ırak iran vesuriyelilerin çoğu 2-3 evli ve bu sayede çoğalıyorlar bir milyondan fazla çocuk mülteci var

  • Hak05 Ekim 2020 21:51

    Bu tip beyin yapılılar kendini müslümandan sayıyorlarsa bunların dini kediletine olsun ben müslümanlıktan sogutum

  • BİR DOST05 Ekim 2020 21:17

    Memlekette fikir özgürlüğü var, terör ve şiddeti desteklemedikçe insanlar fikirlerini söyleyebilir ve tartışabilir. Burada ne suç bulmuşlar ki adamı militanların gazına gelerek görevden almışlar. Bu gaz veren aynı militanlar HDP terörü destekleme söylemlerini fikir hürriyeti diye desteklemekte. Artık memlekette bu militanların gazına gelerek iş yapılmamalı.

  • BİR DOST06 Ekim 2020 12:06

    Boş adam blader, yazdıklarım net, sana tavsiyem yazdıklarımı bir kağıda yaz, su dolu bir kazanda kağıt kaybolana  kadar kaynat, sonra  bunu enjektöre çek, kendine enjekte et. Belki o zaman anlarsın.

  • Boş adam05 Ekim 2020 23:49

    Sen ne ayaksın? Nedir r senin dengeni bozan? Kendi yazdıklarınla çelişiyorsun, hem fikir özgürlüğünden bahsediyorsun hem de bu adamı eleştirenleri terörle suçluyorsun, bu adamı eleştirmek terör faaliyeti mi?

  • vatandaş05 Ekim 2020 19:58

    TİPE BAK GECE KARŞINA ÇIKSA KILLI ŞEYTAN DİYE KAÇARSIN ,PEKİ YA KADINLAR İKİ ERKEK İSTERSE NE OLACAK HACI ,SIRF MANYAK BUNLAR HEM MANYAK HEM SAPIKLAR

  • Tufan05 Ekim 2020 16:54

    Tabii nikahına alıp sahip çıkarsan ahlaksızlık ırz düşmanlığı olur. Gidip gayrimeşru olarak medeni kanunumuza göre kaçamak yaparsan çapkın has adam olursun. Kafaya bak. Onun bunun karısını kızını mendil gibi kullanıp atanlar ahlak dersi veriyor utanmadan. Adam nikahına al sahip çık dedi ya aaa olur mu? Kullan at ne gerek var nikahına alırsan Şeriat gelir.

  • Misafir05 Ekim 2020 23:53

    Şöyle açıklayayım senin gibi cahiller böyle konuşursa kimsenin umrunda olmaz ancak cumhuriyetin nimetlerinden faydalanarak tıp okumuş birinin böyle zırvalaması düşündürücü,

  • Hadi ordan 05 Ekim 2020 23:41

    Ulan evliysen ha nikahına almışsın ha almamışsın yaptığın zaten ahlaksızlıktır, diğerini savunan kim? İşiniz gücünüz uçkur, her iki halde de düzenbazlık ve ahlaksızlık var. Sahtekarlık var’

  • Halktan biri05 Ekim 2020 15:43

    Bunun gibi kişiliksiz adamlar nasıl olur da gata gibi saygın bir kurumda  ( gerçi eski gata dan eser kalmadı] başhekim yardımcılığına kadar yükselir,  ...  ulan sen kimi alıyorsun? Mal mı alıyorsun? Diyelim ki karın bir koca istedi ona müsade edecekmisin?  Şeriat diye kuran diye palavra yalan dolan la kendinize mevzi kapma peşindesiniz. Bu cumhuriyetin nimetlerinden faydalandın doktor oldun  ( gerçi nasıl olduğun tartışmalı)  cumhuriyet değerlerine sahip çıkacağına, şeriat  peşindesin, cumhuriyetin çağdaş medeni kanunu varken senin hala gözün başka kadınlarda sen ne utanmaz adamsın. hızınızı alamıyorsunuz , Siz şeytanla yarışanlardansınız..

  • Bika05 Ekim 2020 15:33

    Kadınlar da 4 koca alırsa ne olacak!

  • Tufan05 Ekim 2020 16:52

    Ne olsun çocuğun babası belli olmayacak!!!

  • turan05 Ekim 2020 14:12

    gayet güzel şeyler söylemiş neden alındı ki bunda kötü bir şey yok zina suç değilse bu söylenen suçmu sayılacak şimdi gerçeklerle hiç  uyuşmuyor