E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalatasaray’ın yeni başkanı kim olacak?---

Galatasaray’ın yeni başkanı kim olacak?

Galatasaray’ın yeni başkanı kim olacak?
27 Mart 2022 - 13:01 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı kulüpte Burak Elmas yönetimi idari yönden ibra edilmedi. Kısa süre içerisinde seçime gidecek olan Galatasaray'da başkanlık için 5 isim kulislerde konuşulmaya başlandı.

Galatasaray'da başkan Burak Elmas yönetiminin faaliyetleri mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Elmas, tüzük gereği olağanüstü seçimli genel kurul kararı alacaklarını açıkladı.

Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Genel kurulumuzun almış olduğu karar tüm camiamıza hayırlı olsun. Bizler bugüne kadar elimizden geldiğince tüm emeğimizi vererek hizmet etmeye çalıştık. Hakkınızı helal edin. Bizler acilen önümüzdeki hafta tüzüğümüzün gereğini yerine getirerek, vermiş olduğunuz kararı uygulamaya sokacağız" dedi.

30 gün içinde olağanüstü seçimli genel kurul kararı alması beklenen Galatasaray'da kimlerin başkan adayı olacağı merak konusu olurken, 5 isim ön plana çıktı.

İşte sarı-kırmızılı kulübün olası başkan adayları:

Ünal Aysal (Eski başkan)
Dursun Özbek (Eski başkan)
Eşref Hamamcıoğlu (Eski başkan adayı)
Metin Öztürk (Eski başkan adayı)
Abdurrahim Albayrak (Eski yönetici)

Galatasaray'da gözler kongrede

Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmedi

Galatasaray'ın borcu açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,72
En Yüksek: 8,87
En Düşük: 8,65
Değişim 0,11 %
FK: 26,08
PD / DD: -4,99
İşlem Hacmi 248.456.736
Toplam Adet: 28.350.734
Ağırlıklı Ort.: 8,77
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin27 Mart 2022 15:28

    KULÜP TERİMİN HİMAYESİNE GEÇMİŞ BAŞKAN DAYANMIYOR ÜNAL AYSAN BAŞLADI BURAK ELMASLA DEVAM EDİYOR BAŞKANLARI YEDİ BİTİRDİ TERİME KAFA TUTANLARI DİKİŞ TUTMUYOR

  • Kayyum 27 Mart 2022 14:54

    Devletin bu kulübe hemen kayyum atayıp son 10 yılda yapılan tüm transferler ödenen paralar komisyonlar her şeyi incelemeye alması kamuoyuyla paylaşması lazım. Hiçbir kulüp yönetimi  bu kadar rahat borçlanıp satıp savup saçma sapan transferlerle kulübü tüketme hakkına sahip olmamalı bu yasalarla engellenmeli kulüp üzerinden soyulan dolarları bu ülke bulmak için dolar bazında % 10 net faizle Londra bankerlerine borçlanıyor ve bu bize enflasyon olarak dönüyor.

  • Mg27 Mart 2022 14:05

    Faruk Süren, Sezgin Elmas, Burak Elmas gibi kişiler kulüpten uzak tutulmalı, Adnan Polat, Dursun Özbek profilinde dürüst ve beyefendi insanlar kulübü yönetmeli