E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray'a kayyum mu atanıyor?---

Galatasaray'a kayyum mu atanıyor?

Galatasaray'a kayyum mu atanıyor?
25 Mart 2019 - 17:37 borsagundem.com

Spor hukukçusu Köse, Galatasaray Kulübünde idari açıdan ibra edilmeyen Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 ay içinde seçim kararı almaması durumunda sarı-kırmızılı kulübe kayyum atanabileceğini söyledi.

Spor hukukçusu ve avukat Alpay Köse, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in seçime gitmeme ve hukuk mücadelesi verme kararıyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

İbra alamaması neticesinde Galatasaray Kulübünün bir seçim durumuna girmesinin beklendiğini ifade eden Köse, şöyle konuştu:

"Seçimle alakalı yönetim kurulunun böyle bir karar alması gerekir. Yönetim kurulu, yapılan oylamada usulsüzlük olduğunu iddia ediyor. Hukuki olarak belli başvuruların yapılacağını söylüyor. Daha önce Adnan Polat zamanında da böyle bir olay yaşanmış ve hukuki durum içine girilmişti. Bu durumda yönetim kurulunun seçim kararı almasını beklememek lazım."

Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 aylık süreç içinde seçim kararı almaması durumunda genel kurul üyelerinin mahkemeye gidebileceğini aktaran Alpay Köse, şu ifadeleri kullandı:

"Genel kurula katılmış üyelerden herhangi biri mahkemeye başvurarak yönetim kurulunun kullanmadığı karar nedeniyle genel kurul yapılmasını talep edebilir. Mahkeme de bunu haklı görürse genel kurul yapılması için bir karar verebilir ve bir kayyum görevlendirebilir. Buna karşı Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu da bir hamlede bulunacaktır. Bu saatten sonra bakılacak konu seçim yapılmasıyla ilgili herhangi bir başvuruda bulunulup bulunulmayacağı."

Mustafa Cengiz: Görevimizin başındayız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,62
En Yüksek: 8,97
En Düşük: 8,54
Değişim -2,16 %
FK: 25,78
PD / DD: -4,93
İşlem Hacmi 410.452.455
Toplam Adet: 47.143.866
Ağırlıklı Ort.: 8,72
ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mirsad26 Mart 2019 09:26

    Tüm kulüplere kayyum atanmalı olay spor olmaktan çıktı borçlanıp hortum sektörüne dönüştü

  • Han26 Mart 2019 06:52

    Bu zamana kadar kayyum atanmaması hata affedilen borçlar hata. Artık hatadan dönün borç affederek futbol gelişmez soyguncunun işi kolaylaşır sadece. Hemen kayyum gönderin

  • zorba 26 Mart 2019 00:16

    galatasaray külübünün idaresiyle 1000 promil alkollü birinin otobanda 200 kilometre hızla gitmesi arasında bir fark varmı ? galatasaray sayesinde milyon dolarlık olan bulunmaz hint kumaşı FATİH TERİM ile    5 yıllık her yıla  3 milyon avroluk anlaşma yapan bir mantığın tabiiki kayyumla bir dirsek teması olacaktır.  ey! vefakar taraftar! carasiz bırakılan cim boma herzaman hakkımız helaldir.   ... ancak bu külübe ihanet edenlerin 114 yıllık temiz maziyi kirletenlerin   ALLAH iki yakasını bir araya getirmesin!.. turgay şerenlerin metin oktayların candemirlerin elleri onların iki yakasında olsun.

  • Tr25 Mart 2019 22:23

    Bu şahsın mesleği nedir? Ne mezunu, bilen var mı?

  • Gsray 25 Mart 2019 21:58

    Zıkkım olsun zaten batmışlar

  • Batsınlar25 Mart 2019 21:00

    Vatandaşa beş kuruşluk faydası var mı bu kulüplerin

  • Gokbey25 Mart 2019 18:47

    Bu cincon son 15 yildr bilincli olarak medyaya oynuyo trtspor bunların gece gunduz baragini salliyo devletin kanalı gs cincon kanalı oldu nezaman trtspor açsam cincon ların gece antremanı gündüz antramani genel kurulu başın toplantisi bu ne ya bu ulkede baska kulüp yokmu yayinliycaniz bu kulüp 15 yildr nezaman gundemden düşse hemen toplanır bilincli yapılan bi sow bu bunlar i görmek zorundamiyiz yazik çok yazik bu milleti uyutuyo bunlar bana kardeşim antramani canlı yayınlayanlar yetmedi genel kurulu yetmedi akliniza ne gelirse bunlar medyaya oynuyo 15 yildr başkanlarının sayisini hocanın sayisini bilen varmi trt spor devlet kanalisin cinconun degil adaletli olun