E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Onur Kıvrak'ın peşinde---

Galatasaray Onur Kıvrak'ın peşinde

Galatasaray Onur Kıvrak'ın peşinde
27 Nisan 2016 - 15:11 borsagundem.com

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın gündemine kaleci transferi de girdi. Muslera'nın yerine 1 numaralı aday Trabzonsporlu Onur Kıvrak.

Sezonu en iyi biçimde noktalayıp Avrupa kupaları vizesini almayı hedefleyenGalatasaray yönetimi, diğer taraftan gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışıyor.

Dünyanın dört bir yanında transfer çalışmaları yapan sarı kırmızılı yönetimin gündemine Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak da girdi.

Gerek Galatasaray gerekse Uruguay Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla uluslararası alanda önemli bir ismi bulunan Fernando Muslera, yaz aylarında iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacak.

20 milyon Euro fiyat biçilen Muslera'nın gitmesi durumunda kaleye 1 numaralı aday ise Onur Kıvrak.

Aynı zamanda A Milli Takım kadrosunda da yer alan Onur, Trabzonspor'dan yılda 2 milyon 250 bin Euro alıyor.

Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Fernando Muslera ise yılda 3 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve maç başı 20 bin Euro kazanıyor. Uruguaylı kaleci uzun süredir Manchester United'ın transfer listesinde yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)