E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiFONFK: Borsadan çıkma kararı---

FONFK: Borsadan çıkma kararı

FONFK: Borsadan çıkma kararı
11 Haziran 2014 - 09:53 borsagundem.com

Fon Finansal Kiralama hisselerinin Borsa kotundan çıkması için Yıldız Holding Yönetim Kurulu karar aldı

Fon Finansal Kiralama'nın ana ortağı Yıldız Holding, şirketin borsa kotundan çıkması kararı aldı. Yüzde 84,53'ü halka açık olan Fon Finansal Kiralama'nın, Borsa'dan çıkmak için ön koşul olan yüzde 95 oranında oy hakkına sahip olabilmek için gönüllü çağrı yapılacağı ve hisse için pay alım teklifi fiyatının 1,70 TL olarak belirlendiği açıklandı. 
Fon Finansal Kiralama hisseleri güne hızlı başlayarak 1,81 TL'yi gördü. Son işlemlerde hisse yüzde  8,48 primle 1,79  TL'de bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mağdur19 Haziran 2014 16:52

    halka 8 yıl önce bugünkü karşılığı 4.5 tl den açıl. son 4 yıl karını dağıtma ve 1.70 tl den çağrı yaparak borsadan çık. şirket 5 kat büyürken benim param yarıya düşmüş. adalet...

  • murt11 Haziran 2014 19:53

    %10 daha almaları lazım yksgr da baya gıtmıstı yanılmıyorsam ınsallah buda oyle gıder

  • Maalesef BIST yatırımcısı11 Haziran 2014 11:35

    Eğer SPK denen kurum halkın mağdur olmaması için bir takım kanun düzenlemeler yapacaksa, borsa kotundan cıkmak isteyen sirketler nasılki halka arz fiyatı belirlenip borsaya giriyorsa, aynı fiyattan da cıkması için kanun düzenlenmesi gerekir!!! Adalet ancak bu şekilde sağlanır diye düşünüyorum, sen 4,60 - 5,40 aralığından millete malı sat, sonra 1,70 den verin ben gidecem de , anasının akıllı cocukları sizi ... Spk tüm borsa kotundan çıkmak isteyen şirketlere halka arz fiyatından cıkış hakkı vermesi gerekir.. Borsa ya güven gelebilmesi için ilk adım bu olmalı !.. yoksa borsa 120 bin de olsa işte böyle dal kıpırdamayan bir pazar oluşur! Yıldız holding bile böle cakallık peşinde koşuyorsa zaten bu borsanın çivisi cıkmış demektir...