E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıFırtınadan borsalar da nasibini aldı---

Fırtınadan borsalar da nasibini aldı

Fırtınadan borsalar da nasibini aldı
20 Mayıs 2021 - 12:21 borsagundem.com

Bitcoin fiyatı şubat ayından beri görülmemiş seviyelere gerilerken, birçok kripto para borsası ve internet sitesinin de trafiği arttı. Hizmet kesintileri, sistem sorunları yaşandı

Bitcoin (BTC) fiyatı şubat ayından beri görülmemiş seviyelere gerilerken, birçok kripto borsa ve internet sitesinin de trafiği arttı ve hizmet kesintilerine yol açtı.

Coinbase ve Binance kullanıcıları, çarşamba günü "Ethereum ağındaki yoğunluk nedeniyle" Ether (ETH) ve ERC-20 token çekimlerinde gecikme yaşadı. 

Coinbase kullanıcılarının sorunu gün sonuna kadar sürerken, kripto analiz sitesi CoinMarketCap ve kripto borsa Kraken da bir süreliğine erişilemez oldu.

Gemini ise dün yapılan açıklamada sorunları çözmek için acil bakım eylemleri başlattığını açıkladı ve "Tüm müşterilerin hesap ve fonları tamamen güvende" diye belirtti.

Coinbase, daha önce de Bitcoin'in büyük fiyat hareketlerinde erişilemez olmuştu.

Borsa kullanıcı fonlarının güvende olduğunu açıklasa da, dalgalanmanın yüksek olduğu sırada yaşanan hizmet kesintileri, alım veya satım yapmak isteyen kullanıcıları mağdur edebiliyor.

Bitcoin neden düşüyor?

Binance'da işlemler durduruldu! Şirketten açıklama...

Kripto paralar, düştükçe düşüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)