E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFinlandiya'dan şok eden hediye!---

Finlandiya'dan şok eden hediye!

Finlandiya'dan şok eden hediye!
05 Temmuz 2013 - 13:39 borsagundem.com

İngiltere Prensi William ve eşi Cambridge Düşesi Kate Midleton'ın bu hediye karşısında ağızları açık kaldı...

Finlandiya hükümetinin, ülkelerindeki gelenekler uyarınca İngiltere Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate'e yolladıkları doğum hediyesinde yer alan prezervatif şaşkınlık yarattı. Hediyenin tartışma yaratması üzerine Finlandiya'nın Londra'daki büyükelçilik sözcüsü konuya açıklık getirme gereği duydu. Sözcü, "Finlandiya'da doğum yapan her anneye bir hediye paketi verilir. Paketin içinde prezervatif de bulunur. Bununla, doğum yapmış olsanız dahi tekrar hamile kalabilirsiniz mesajı verilmek istenir" dedi.
Finlandiya'dan gönderilen "Hoş geldin bebek" paketinde prezervatifin yanı sıra bebek giysileri, patik, biberon ve pişiklere karşı krem de bulunuyor. Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate'in sözcüsü, hediyeyi "Doğrusu çok düşünceliymişler" sözleriyle değerlendirdi.
Finlandiya'da doğum paketleri 75 yıldır dağıtılıyor. Ancak Fin kadınların üçte ikisi paket yerine onun maddi karşılığı olan 140 euronun (350 TL) kendilerine ödenmesini talep ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)