E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe’ye silahlı saldırıda flaş gelişme---

Fenerbahçe’ye silahlı saldırıda flaş gelişme

Fenerbahçe’ye silahlı saldırıda flaş gelişme
05 Nisan 2015 - 22:00 borsagundem.com

Olayla ilgili olarak twitter hesabından paylaşımda bulunan M. D. ile kullandığı fotoğrafta resmi bulunan arkadaşı K. K. gözaltına alındı.

Rizespor maçından sonra Trabzon’a gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma sürerken, dün sabah saatlerinde olayla ilgili olarak twitter hesabından paylaşımda bulunan 25 yaşındaki M. D. ile kullandığı fotoğrafta resmi bulunan 22 yaşındaki arkadaşı K. K. gözaltına alındı. Araklı ilçesinde ikamet eden M.D., twitter hesabından Fenerbahçe aleyhinde paylaşımda bulundu, “Fenerbahçelileri Trabzon havaalanına, yol güzergahına bekliyoruz. Biz nöbetteyiz. Havaalanına giremeyeceksiniz. Burası Trabzon" ifadeleri kullandı. Bu paylaşım sonrasında profil fotoğrafındaki arkadaşı K. K. ile birlikte gözaltına alınan M. D. sorgulamasının ardından serbest bırakıldı. K. K.'ün sorgulaması sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan277206 Nisan 2015 02:45

    Beyaz TV Ahmet Şakar çok güzel açıklamalar yaptı.Bu Üst Kurulun seçimi sabote etmek için yaratıkları kaos aslında hedef tüm sporcular ve daha büyük kavga ve çaatışmalara zemin hazırlamaktı.İstedikleri olmayacak inşallah.Hainlerin Allah belasını versin

  • nesihat05 Nisan 2015 22:46

    niye serbest burakıyorsun arkadas tırabzon baska devletemi ait bu ırkcılıgı yapanları af etmeyin