E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe galip geldi---

Fenerbahçe galip geldi

Fenerbahçe galip geldi
03 Ocak 2015 - 18:26 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Fenerbahçe, Başakşehir'i ağırladı. Maç Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı

Türk futbolunun en güçlü takımlarından Fenerbahçe, Başakşehirspor'u 2-0 yendi. Üç büyüklerin korkulu rüyası olan Başakşehirspor'u yenen Fenerbahçe şampiyonluk yolunda bir adım daha öne geçmiş oldu.

FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19:00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Caner, Bekir, Egemen, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Meireles, Alper, Sow
YEDEKLER: Mert, Hasan Ali, Diego, Selçuk, Kadlec, Emenike, Mehmet Topuz
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Rotman, Visca, Mossoro, Doka, Semih
YEDEKLER: Ufuk, Sedat, Tayfun, Sezer, Perbet, Alparslan, Gençer
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

MAÇIN DETAYLARI:

Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi. Fenerbahçe, Başakşehirspor'u 2 golle yendi.

90. dakika: Başakşehir sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Doka'nın ortasında Volkan Demirel yükselip topun sahibi oldu.

89. dakika: Başakşehir atağında Doka'nın yerden ortasında Perbet, gelişine vurdu ama top yandan çok az farkla dışarıya gitti.

88. dakika: Fenerbahçe, rakip ceza alanına yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Caner'in ortasında kafalardan seken topu kaleci Volkan Babacan kontrol etti.

85. dakika: Başakşehir atağında Doka'nın ceza alanı dışından kaleye şutunu çekti. Volkan Babacan'ın çeldiği topa bu kez Perbet vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

83. dakika: Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında Mehmet Topal topa harika bir vole vuruşu yaptı ama top üstten az farkla dışarıya gitti.

80. dakika: Başakşehir atağında Uğur, son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yapmak istedi ama baskı altında topu oyun alanı içinde tutamadı.

78. dakika: Bu arada maçın hakemi Fırat Aydınus ve Emre Belözoğlu çarpıştı ama hem Fırat Aydınus hem de Emre'nin ciddi bir problemi yok.

75. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Emre'nin ortasında Bekir kafa vuruşunu yaptı ama ofsayt bayrağı kalktı.

73. dakika: Fenerbahçe atağında Selçuk'un uzak mesafeden kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.

70. dakika: Başakşehir atağında yine Uğur ceza alanına ortasını yaptı ama Bekir topu karşıladı. Ardından Uğur topu yeniden kontrol etmek isterken top oyun alanının dışına çıktı.

67. dakika: Fenerbahçe atağında Emre, ceza alanına ortasını yapamayınca tekrar geri dönmek zorunda kaldı. Top Fenerbahçe'de...

62. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Ardından Alper'in ceza alanına ortasında kaleci Volkan Babacan topu kontrol etti.

58. dakika: Başakşehir atağında Semih, son çizgi yakınlarında Gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

56. dakika: Başakşehir atağında sol kanatta topla buluşan Ferhat'ın ceza alanı yakınlarındaki Semih'e pasında ofsayt bayrağı kalktı.

54. dakika: Fenerbahçe atağında Kuyt'ın pasında rakip ceza alanının hemen dışında topla buluşan Emre'nin sağ köşeye şutunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

52. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan'ın pasında topla buluşan Kuyt'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

51. dakika: Başakşehir takımında Doka, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

50. dakika: Fenerbahçe 3. gole çok yaklaştı. Kuyt'ın pasında sağ çaprazdan ceza alanına giren Gökhan'ın sert şutunda top üstten dışarıya gitti.

48. dakika: GOL! Alper Potuk. Fenerbahçe atağında Caner, ceza alanına kadar gelip pasını Alper'e verdi. Alper topu kontrol edin sol çaprazdan sağ köşeye harika bir plase vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi.

47. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

46. dakika: İkinci yarı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

45. dakika: İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

44. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Edin Visca ile girdiği ikili mücadelede rakibinin yüzüne müdahale etti ve satı kart gördü.

43. dakika: Başakşehir atağında Doka, hızla ceza alanına kadar sokulup pasını Semih'e verdi. Semih'in ceza alanı dışından sert şutunda top üstten dışarıya gitti.

42. dakika: Başakşehir atağında Visca'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

41. dakika: Geride kalan bölümde Fenerbahçe 187, Başakşehir ise 112 kez başarılı pas yaptı.

40. dakika: Fenerbahçe atağında Kuyt'ın uzak mesafeden kaleye şutunda top kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

38. dakika: Başakşehir atağında Doka'ya sert bir faul yapan Emre, maçın hakeminden sarı kart gördü.

37. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Doka'nın ceza alanına ortasında kaleci Volkan çıkıp topu uzaklaştırdı.

35. dakika: Fenerbahçe yarı alanının ortalarında topla buluşan Doka, Mehmet Topal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

33. dakika: Fenerbahçe atağında Caner'in ortasında Sow topu indirdi ama aynı anda ofsayt bayrağı kalktı.

32. dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan'ın pasında savunmaya çarpan top ceza alanına gitti ve Sow topa koşu yapıp çaprazdan şutunu çekti ama kaleci Volkan Babacan gole izin vermedi.

30. dakika: Başakşehir atağında Doka'nın ceza alanına ortasında Semih arka direkte topu kontrol etti ama karşı karşıya pozisyonda vurmakta geç kalınca Caner son anda topa en gel oldu.

28. dakika: Fenerbahçe sol kanadı oldukça etkili kullanıyor. Yine sol kanattan gelişen atakta Caner'in ceza alanına sert ortasında Sow topa ayağını uzattı ama dokunamadı.

26. dakika: Fenerbahçe atağında Kuyt'ın ceza alanına yaptığı ortada Sow'un kafa vuruşunda top sol direğin hemen yanından dışarıya gitti.

25. dakika: Sarı lacivertli ekipte özellikle Alper Potuk, rakip savunma üzerine oldukça etkili koşular yapıyor.

24. dakika: Fenerbahçe, oyunu rakip yarı alana yıktığı bölümde Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ile golü buldu ve skor üstünlüğünü şu an için eline aldı.


21. dakika: GOL! Dirk Kuyt. Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ortasında Gökhan topu kafasıyla kale sahasına çevirdi ve Kuyt da yakın mesafeden kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

20. dakika: Sarı lacivertlilerin atakları sıklaşmaya başladı. Bu kez Emre, rakip yarı alanın ortalarında kazandığı topla ceza alanı yakınlarına kadar gidip ortasını yaptı ama Sow için ofsayt bayrağı kalktı.

19. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

17. dakika: Fenerbahçe atağında Alper'in ceza alanına ortasında savunmada Ferhat topa Caner'den önce müdahale edip kornere gönderdi.

15. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner'in ceza alanına sert ortasında savunma topu karşıladı.

13. dakika: Başakşehir atağında Doka, Gökhan'dan sıyrılıp ceza alanına hareketlenmek istedi ve yerde kalıp faul bekledi ama oyun devam etti.

12. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kafa topu mücadelesinde Epureanu, Caner'e faul yaptı.

10. dakika: Fenerbahçe rakip yarı alanın ilk metrelerinden sol kanattan serbest vuruş kullandı. Emre'nin ceza alanına ortasında herkesi aşan top oyun alanını terk etti.

8. dakika: Mücadele oldukça tempolu başladı. İki takım da açık bir futbol ortaya koyuyor.

7. dakika: Fenerbahçe atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Alper, hızla ceza alanına hareketlendi ve ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve serbest vuruş bekledi ama Fırat Aydınus aynı görüşte değildi.

5. dakika: Başakşehir atağında Ferhat, Caner'den güzel sıyrılıp ceza alanına ortasını yaptı. Savunmanın karşıladığı topu Ferhat yeniden kontrol etmek istedi ama topu oyun alanında tutamadı.

3. dakika: Fenerbahçe atağında Caner'in pasında Alper topu kontrol etmek isterken topu ayağından çok açtı ve top oyun alanını terk etti.

2. dakika: Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Semih, Egemen'e sert bir faul yaptı ve ardından rakibini hemen teselli etti. 

1. dakika: Karşılaşma Başakşehirli oyuncuların vuruşuyla başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)