E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEURUSD’de düşüşler devam edecek mi?---

EURUSD’de düşüşler devam edecek mi?

EURUSD’de düşüşler devam edecek mi?
13 Nisan 2015 - 12:23 borsagundem.com

Geçtiğimiz hafta açıklanan FOMC toplantı tutanakları ile dolar karşısında değer kaybeden Euro, yeni haftada da düşüşünü sürdürüyor

Geçtiğimiz hafta açıklanan FOMC Toplantı Tutanakları ile dolar karşısında değer kaybeden Euro, yeni haftada da düşüşünü sürdürüyor. Destek Menkul Değerler Finansal Analisti Emre Özgüven, son dönemde oldukça güçlenen Dolar Endeksi ile birlikte sert satışlar gözlemlenen EURUSD paritesini değerlendirdi. 

Son 12 senenin en düşük seviyelerine doğru aşağı yönlü hareketlere devam eden paritede, haftanın ilk işlem gününde sakin veri takvimi nedeniyle daha yatay hareketler görülebileceğini söyleyen Özgüven, yarın açıklanacak olan Euro Bölgesi Sanayi Üretimi,  ABD ÜFE ile Perakende Satışlar verileri sonrasında paritede hareketliliğin artmasının beklenebileceğini ifade etti. Özgüven, “Gün içerisinde kısa toparlanmalar görülmesi halinde 1.0635 ve 1.0685 direnç seviyeleri hedeflenebilir. Olası gevşemelerde de, 1.0540 ilk önemli destek seviyesi olarak izlenebilir. Özellikle yarın açıklanacak ABD verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesi halinde 1.0460 destek seviyesine dek sürecek geri çekilmeler görebiliriz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)