E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsad güvenli bölgeye karşı çıktı---

Esad güvenli bölgeye karşı çıktı

Esad güvenli bölgeye karşı çıktı
11 Şubat 2017 - 09:15 borsagundem.com

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulmasına karşı çıktı.

Esad, Yahoo News'e verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump'ın destekleği Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulması fikrinin işe yaramayacağını savundu. Beşşar Esad, "Bu hiç gerçekçi bir fikir değil. Suriye'de güvenli bölgeler oluşturmaktansa istikrar sağlamaya çalışmak daha pratik ve daha uygulanabilir bir fikir" dedi.

Sığınmacı ve evlerinden olanların yerleştirileceği bu bölgelere silahlı grupların saldırabileceğine dikkat çekti. Esad, Washington'ın Şam ile işbirliği yapması ve hükümetin egemenliğini tanıması halinde ABD askerlerinin DAEŞ'le mücadele etmek için ülkesine gelebileceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya11 Şubat 2017 12:14

    Seni çakal seni, böylece rahat katliam yapamazsın değil mi? Senin de Türkiye Cumhuriyetine sığınmak istediğin günler çok yakında.

  • mali11 Şubat 2017 11:56

    Diktatör Esad Süriye yönetiminden ayrılmadıkça bölgeye huzur yok. Güvenli Bölgenin amacı o topraklardan Türkiye'ye yönelik terörü ortadan kaldırmak. Güneyimizde 70-100 km derinlikteki bir alanda kuş uçmayacak. Ne PYD ne de bir başkası yer almayacak, umarım.

  • flamenco7211 Şubat 2017 10:59

    Fırat kalkanı bölgesinde TC garantörlüğünde güvenli bölge olmadan çıkma seçeneği diye bir seçenek yok..O da İstikrar sağlandığı halllerde