E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinErzurum'da deprem---

Erzurum'da deprem

Erzurum'da deprem
18 Eylül 2013 - 22:19 borsagundem.com

Tekman Kaymakamı Adanur: "İlk belirlemelere göre can kaybı yok. Bazı köylerde yıkık ve çatlak evlerin olduğu ihbarını aldık"

Tekman Kaymakamı Ahmet Adanur, ilçede meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "İlk belirlemelere göre can kaybı yok. Bazı köylerde yıkık ve çatlak evlerin olduğu ihbarını aldık" dedi.
Adanur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden aldıkları bilgiye göre, saat 21.22'de merkez üssü Tekman ilçesi Yerköy mevkisinde 4,4 şiddetinde sarsıntının kaydedildiğini belirterek, depremin yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldiğini söyledi.
Kaymakam Adanur, "İlk belirlemelere göre can kaybı yok. Bazı köylerde yıkık ve çatlak evlerin olduğu ihbarını aldık. Şu an için sağlıklı bilgi veremiyoruz. Ekiple birlikte ben de bölgeye giderek, inceleme yapacağız. Yerköy, Mollamehmet ve Susuz köylerinden ihbarlar geldi. Yıkık değil de çatlak da olabilir. Yerinde inceleme yapacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsavirus18 Eylül 2013 22:25

    askerliğimi erzurumda yapmıştım, gene bu aylarda aşkale de sağlam bir deprem olmuştu. tüm askerliğimi köylerde çadır kurarak geçirmiştim. tüm tabur bizlerde çadırlarda kaldık, kurduk, birde yoğun kar, gece -40 derecelerde nöbet değişimleri, sürekli kar temizleme, bir de deprem. diş fırçalamaya su bulamamak, boruların donması...erzurumun kışı zordur. geçmiş olsun inşallah son olur bu deprem enerjiyi boşaltmıştır...