E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan askerleri ikmal yapılamadığı için cepheden kaçtı---

Ermenistan askerleri ikmal yapılamadığı için cepheden kaçtı

Ermenistan askerleri ikmal yapılamadığı için cepheden kaçtı
05 Ekim 2020 - 19:09 borsagundem.com

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna bağlı askerlerin cephede yiyecek içecek sıkıntısı çektiğini ve ikmal yapılamadığı için mevzileri bırakıp kaçtığını açıkladı.

Azerbaycan'ın Ermenistan işgali altındaki topraklarını geri almak için başlattığı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

KAÇIŞ BAŞLADI

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Ermenistan ordusuna bağlı askerlerin cephede yiyecek içecek sıkıntısı çektiği ve ikmal yapılamadığı için mevzileri bırakıp kaçtığı aktarıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

Hadrut’ta Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin 3’üncü Alayı’na bağlı askerler savunma alanında silah, yiyecek ve yakıt sıkıntısı yaşıyor.

3’üncü Alay askerleri savunma mevzilerinden ayrıldı.

Aynı zamanda askeri birliğin şoförleri askeri araç ve ekipmanı atarak savaş alanından kaçtı.

Aliyev: Türkiye ve SİHA'larla birlikte işgali sonlandıracağız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum05 Ekim 2020 23:36

    Ayrıca cephede ayagından zincirlenmiş insanları da belgeleyip BM ye sunun bu görüntüleri acil BM ye gönderin gönderin ki her akıllarına geleni yapmasınlar ayrıca pkk ypg lilerden esir almaya bakın bu da önemli

  • Mehmet05 Ekim 2020 22:32

    "Bakü yu de alalım" hayaliyle başlattıkları saldırı hüsranla sona erdi. 30 yıl önceki Azerbaycan ordusu karşılarında yoktu. Yavuz Ve cessur bir ordu ile karşılaşılar. Yüzyıllardan beri savunma ve askerlik konularında Ermeniler sorumluydu. Azerbeycan Türkleri de sanatla ve sporla ve tarimla ugrasiyorlardi. . Belli ki SSCB rusyasi bunu bilinçli yapmıştı. Şimdi Azerbeycan halkı özüne döndü. . Savaşçı ve Yavuz bir devlet olarak. .

  • Mucise Reis ;)05 Ekim 2020 22:00

    Hep aynı Ermeni taktiği :D let edevat silah cephane ne varsa bırakıp donsuz kaçıyorlar :D aynı senaryoyu Kazım Karabekir paşa ermeniler eyaşatmıştı. Ermenilerden alınan ganimetler, sıfır silahları süvari birliklerimiz el koymuş sonra bir çoğunu kurtuluş savaşı mücadelesi için ankaraya kadar getirmiştir :D ermeniler hep aynı 4 ayaklılar gibi kaçar. Anca masumlara silahsızlara, kadınlara, yanı savunmasızlara saldırırlar. Kazım karabekir paşa bir çok yetimi o yıllarda koruma altına almıştır. İlerleyen yıllarda Azerbaycan karşılıksız yardımları ile, yetimlere o yıllarda altın değerinde olan, gazyağ, petrol ürünleri, bazı naktı yardımlar gelmiştir. Ermeniler o zamana aynı dış güçlerin oyuncağı olarak sınırlarımızdan kovulmuş.  huzur ülke topraklarımızda var olmuştur.  :D Not : Ermenilerin hepsi kötü deildir., Çanakkalede meşhur mayınların yerleri ermeni teknisyenin, osmanlı saflarında askerdi. Sayesinde bozuk uçak tamir olmuştur.  

  • bilader06 Ekim 2020 09:03

    er-men nedir hay nedir bunu arastirin, sonra irk dan bahsedin derim. bugunku ermenilerin savunulacak bir yani yok. ama bugun ermeni diye bilinenler, aslen hay dir.

  • Nedim06 Ekim 2020 07:38

    Ama fetocu  itlerin hepsi  ahmaktır!  Ayrıca kimse etnik ya da dini bir Ermeni  düşmanlığını körüklemiyor.  Ama içimizdeki kendini gizlemiş bir  Ermeni var ki yapılan her güzel ve hayırlı işte  hem karşı çıkıyor hem de boş ve kuru laflar ile  kamu oyunu oyalıyor!  Son derece  cılız sözlerle Ermeni militanlarını kınamak ile kendini gizlediğini zan ediyor.

  • VS05 Ekim 2020 21:01

    ermenileri destekleyen ermeni olsun

  • vatandaş05 Ekim 2020 20:07

    DÖKTÜKLERİ KANDA BOĞULACAKLAR PİSLİK İTLER KARABAĞ YETMEZ İRAN SINIRINI VE TÜÜRKİYEYLE ARAMIZA KONULAN KORİDORUDA ALMALIYIZ ORASIDA ZATEN AZERBAYCAN TOPRAĞIYDI ,BİZİM DİĞER KARDEŞLERİMİZLE BAĞIMIZI KOPARMAK İÇİN ELİMİZDEN ALINAN TOPRAKTIR BİZİM HAKKIMIZDIR ,İKİ KELAMDA BU ŞEREFSİZ İRAN İÇİN EDEYİM BUNLAR MÜSLÜMAN DEĞİL MÜSLÜMANLIĞI BİZDEKİ SAPIK ŞEYHLER GİBİ KULLANAN BİR MİLLETTİR BU PERSLER TÜRKÜN DÜŞMANIDIR VE İKİ YÜZLÜDÜR ,BU SAVAŞTA ERMENİNİN SAFINDA YER ALMIŞLARDIR ALÇAK HERİFLER

  • Gurbetci05 Ekim 2020 19:12

    Cehenneme gitsinler.