E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın gözü Ankara'da---

Erdoğan'ın gözü Ankara'da

Erdoğan'ın gözü Ankara'da
03 Nisan 2014 - 11:03 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan Ankara'da sonuç açıklanana kadar yurtiçi programı yapmayacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından dinlenmeye çekildi. Pazartesi günü tebrikleri kabul eden ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Erdoğan, ardından İstanbul'a geçti. Kısıklı'daki evinde dinlenen Erdoğan'ın Ankara seçimiyle ilgili Melih Gökçek'ten telefonla günlük bilgi aldığı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim sonucunu açıklayıncaya kadar yurtiçine program koymadığı ifade edildi. Kısıklı'daki evinde seçim yorgunluğunu atması için bitkisel terapi uygulandığı, zarar gören ses tellerini dinlendirmek için ballı gıdalar tükettiği öğrenilen Erdoğan'ın, torunlarıyla vakit geçirdiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil03 Nisan 2014 17:05

    sizi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz.

  • Ali Aydın03 Nisan 2014 16:10

    Madem demokrasi bu kadar kötü bir şeydi neden yıllarca Atatürk bizi kurtardı demokrasiyi getirdi edebiyatı yaptık.Akp yi istemeyen %50 varmış, chp yi istemeyen %75 den kimse bahsetmiyor. chp %20 ile iktidara gelse sorun olmayacağını düşünenler var. Kaybetmeye tahammülü de olmalı insanın.

  • Nihat Kahraman03 Nisan 2014 16:04

    Hala bazı yüzsüzler utanmadan elektrik, hile bilmem ne her türlü yalana başvuruyor! Bu yalanlar sizin felaketiniz olacak iyisi mi ahir ömrünüzde bir kere dürüst olup halkın iradesine saygı gösterin ve çokça tövbe edin! Elektrik kesilince sandıklar havaya mı uçuyor !

  • aslan bey03 Nisan 2014 15:42

    yüzde yüz oyla bile gelse (kediler sayesinde o da olur)bu hükümeti aklamaya yetmez ulkenin yarısı erdoğana güvenmiyor artık!!

  • BA03 Nisan 2014 14:13

    Bazı Ekranlarda yapılan gerizekalıca yorumları duydukça seçimi sanki kaybeden Ak parti olmuş oluyor. O gerizekalılara şunları sormak lazım. 1- Bu bir yerel seçim, genel seçimle karşılaştırılamaz? 2- Türkiye haritasına bakılırsa Ak parti her yerde ya birinci yada ikinci parti, velhasıl Edirne'den Kars'a kadar her bölgede var 3- Ülkeyi yönetmeye talip olan Muhalefet partileri Doğuanadolu,güneydoğu ve Karadeniz'in bir çok bölgesinde yak yok,ya %1 bazı yerlerde %0'5 oranında Oy almış bunlardan biri çıkıp bunlara niye demiyor oralar vatan toprağı değilmi. 4- Kendi memleketinde bile belediye kazanamayan bir Muhalefet lideri nasıl ülkeyi alacak? 5- Haşhaşcılar dahil tüm koalisyona karşı alınan %46 size hala kapak olmadımı? 6- Başta Ankara ve istanbulda yok olmuş bir Milliyetçi partiye acaba oylarınız nasıl olduda yok oldu veya nereye uçtu diyen yok. 7- İşte bazı yerlerde Elektrik kesildi de ondandır diyenler, acaba sizin sandık başındaki adamlarınız elektrik gidince körmü olduklar ? Sizi Elektrik değil sandık çarpmış olmasınmı. 8- Bedduanın yapanı nasıl çarptığını hala görmüyormusunuz, Milletin vurduğu tokat Pensilvanyada net hissedilmiştir. 9- Sizler ne kadar yüzsüz ve karaktersisiniz, Utanmadan hala konuşabiliyorsunuz.

  • ali03 Nisan 2014 12:28

    sn başbakan 1 kamyon dolusu akp ye evet mühürlü oy pusulası hakkında ne düşünüyorsunuz