E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a geniş güvenlik önlemi---

Erdoğan'a geniş güvenlik önlemi

Erdoğan'a geniş güvenlik önlemi
11 Ağustos 2015 - 13:35 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya Köşkü’nden Sabiha Gökçen Havalimanı’na helikopterle geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü’nden Sabiha Gökçen Havalimanı’na helikopterle geçti. Alınan olağanüstü güvenlik önlemleri ve Erdoğan'ın bineceği helikopterin detektör köpeklerle aranması dikkat çekti.

Erdoğan, Tarabya Köşkü’nü kullanmaya başladığından beri Ankara’ya gitmek için daha çok Atatürk Havalimanı’nı kullanıyordu. İkinci kez Tarabya’dan Sabiha Gökçen’e geçti. Ve ikinci kez helikopter kullandı. Erdoğan, Kısıklı’da ikamet ettiği dönemde Ankara’ya gitmek için sıklıkla Sabiha Gökçen Havalimanı’nı daha az olarak da Atatürk Havalimanı’nı kullanıyordu. Erdoğan evden havalimanına geçerken de sürekli karayolunu tercih ediyordu.

ZAMAN VE TRAFİK TERCİHİ

Erdoğan Ankara’ya gitmek için bugün saat 11:00’de Tarabya Köşkü’nden çıktı. Makam aracıyla köşkün kapısına kadar geldi. Erdoğan’ı burada helikopter bekliyordu. Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan’la birlikte helikoptere binerek Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçti. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan’ın helikopter kullanmasının gerekçesinin zamandan kazanmak ve trafiği etkilememek olarak açıkladı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Erdoğan helikoptere binmeden önce çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Helikopterin içi ve pist çevresi özel eğitimli polis köpekleri tarafından kontrol edildi. Pist çevresinde bir itfaiye aracı hazır bekletildi. Koruma polisleri ve resmi polisler çevrede önlem aldı. Helikopter kalkana kadar da Tarabya Köşkü önündeki yol trafiğe kapatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bay V cevap 11 Ağustos 2015 16:38

    En azından senin gibi aktrol değilim en azından birilerinin bir yerinin kıllı değilim sen bu iş için ne kadar para alıyon onu söyle. Sizin gibi satın alınmamışım o bana yeter. Terörist ile görüşen şerefsizdir diyen kimdi sonra devlet görüştü sonra tekrar ben görüştürdüm arkasından varsa bir sorun gelin bana söyleyin diyen kim. Hııı burda şerefsiz kim sen söyle

  • Halkından korkma11 Ağustos 2015 16:16

    Kendi vatandaşın dan korkan liderler hep koruma ordusuyla gezerken avrupada liderler bisikletle meclise gidiyor halkı arasında yaşayıp pazar market alış verisi yapıyorlar sizede kalmaz bu dünya erbakan hoca abdestini korumasına aldırıyor du ne oldu gitti hesap veriyor

  • bir dünya liderine11 Ağustos 2015 16:00

    bindiği arabanın jantları ve modelini beğenmedim yakışmıyor

  • Bay Y11 Ağustos 2015 15:29

    kimin neler yaptığını bu millet iyi biliyor. Merak etmeyin sizin zihniyetinizin ne olduğu ortada. Tayyip ERDOĞAN'a saldırmanız O'nun ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor.

  • ne yapsın.11 Ağustos 2015 15:13

    ne yapsın garibim. kefenini giyip çıkmış işte. 1500 koruma ile dolaşıyor zavallı. azrail geldiği zaman o korumalar engel olacak işte. ne de olsa bir alyans ile çocuğuna 9 gemicik, kızına 3 villa, eşine onlarca özel hastane alabiliyor. 1 alyans boz boz harca.

  • ÖZ-ÖZ11 Ağustos 2015 15:07

    Korkun biraz, daha bunlar iyi günler...