E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Washington'a ulaştı---

Erdoğan Washington'a ulaştı

Erdoğan Washington'a ulaştı
30 Mart 2016 - 00:25 borsagundem.com

Özel uçak TUR ile TSİ 23.40'da Andrews Hava Üssü'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Büyükelçi Kılıç karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere, özel uçak TUR ile TSİ 23.40'ta Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'a geldi.

Erdoğan'ı, Andrews Hava Üssü'nde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve öteki ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da ABD'ye geldi.

SEVGİ GÖSTERİSİ

Erdoğan ve beraberindekiler, hava üssündeki karşılamanın ardından kalacakları otele geldi. Erdoğan ve beraberindekileri otel önünde Türk ve Amerikalılar sevgi gösterileriyle karşıladı. Erdoğan, kendisini karşılayanlara teşekkür ederek selamladı.

MİLLİ MAÇ SKORU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, otel önünde gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya'yı 2-1 mağlup ettiğini hazırlatan Erdoğan sonucun kendisini sevindirdiğini söyledi. Washington'a nükleer güvenlik zirvesi için geldiğini hatırlatan Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile özel bir görüşme yapacaklarını bildirdi. 

Erdoğan, 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde Washington’da düzenlenecek Nükleer Güvenlik Zirvesine katılacak.

MİLLİ MAÇI UÇAKTA İZLEDİ

Futbola olan sevgisiyle bilinen ve eski bir futbolcu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takımımız'ın Avusturya ile oynadığı özel maçı uçakta izledi.

Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD’nin başkenti Washington’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya-Türkiye maçını, beraberindeki Bakan, bürokrat ve gazetecilerle birlikte televizyondan takip etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)