E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, siyahi Amerikalı Floyd'un polis şiddeti sonucu ölümünü kınadı---

Erdoğan, siyahi Amerikalı Floyd'un polis şiddeti sonucu ölümünü kınadı

Erdoğan, siyahi Amerikalı Floyd'un polis şiddeti sonucu ölümünü kınadı
29 Mayıs 2020 - 04:16 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımlarda insanlık dışı olarak değerlendirdiği ırkçılığı kınadı


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dünya bize düşman olsa Allah bize yeter 30 Mayıs 2020 10:27

    Belkini kimin öldürdüğü belli ekmek almaya gidiyordu yalanini da kimse yutmuyor artık ölümü kime yaradigi kimin kullandığı da belli.

  • S avci29 Mayıs 2020 09:23

    Helal olsun Amerikadaki olaydan ve gelişmelerden endişe duyuyoruz ve insan hakları nerde ey amerika nerde

  • Mucize Reis ; )29 Mayıs 2020 09:19

    Berkin Elvan yaşamını yitirdi. Sadece bir çocuk... dese ABD, sen kendi iç işlerine bak ey ABD... ama ABd de biri yaşamını polis şiddeti ile kaybettiğinde Zenci abd li kardeşin kıymeti daha fazla. Anında reisimiz etkiye, tepki gösteriyor... Atnını iç siyasi gündemden bağımsızlaştırıp, he rcanlı birey için yaparsa konumuna okada rçok yakışır. Eskiden siyasi mekanızmadan ayrılmış bir kurumdu cumhurreisliği makamı. şimdi her çaıklamada siyaset var. bazı özel mesajlar bile bazı partililere. cumhur makamı asla böyle olmamıştı.

  • Flameblue30 Mayıs 2020 19:54

    Cumhurbaşkanı makamı eskiden saçma sapan bir makamdı heykel gibi dikilip duruyordu şuan bir işe yarıyor. Berkin Elvanda polis taşlayan bir çocuk du kasten öldürülmedi gösteriye müdahelelerde yanlışlıkla öldürüldü. Gezi olayları ike amerikada ki olayı kıyaslama istersen beyinsiz gibi görünüyorsun. Amerikada polise taş atan otobüs yakan market yağmalayan adamın gözünün yaşına bakmazlar. Saçma sapan yorum yapma. Elma ayrı armut ayrı önce bunun farkında ol hanzo...