E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan sinyali verdi bugün harekete geçildi---

Erdoğan sinyali verdi bugün harekete geçildi

Erdoğan sinyali verdi bugün harekete geçildi
16 Eylül 2017 - 14:07 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz TEOG konusunda Başbakan'a bilgi sundu

TEOG kalkıyor! Bakan'dan Başbakan'a rapor. Gelen son dakika haberlerine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.00'te Beylerbeyi Sarayı'nda Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz TEOG konusunda Başbakan'a bilgi sundu.

ERDOĞAN: TEOG'UN KALDIRILMASI LAZIM

Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci16 Eylül 2017 22:23

    çocuğu olanlara soruyorum. çocuğunuzun oturduğunuz eve en yakın okula mı gitmesini istersiniz, yoksa bütün öğrencilerin sınava girip puanının yettiği bir okula mı? Ben Taksimde oturuyorum ve çocuğum Kabataş Anadolu Lisesine gidecek. Yani hem evime yakın hem de teog puanının yeteceği çok iyi bir okula. sultanbeylide oturan kardeşim, nişantaşında oturan hemşerim. siz ne istiyorsunuz?

  • Eray güneş16 Eylül 2017 18:28

    Teog, öğrencileri robotlaştiran bir uygulama, kalkması yerinde olur. Cumhurbaşkanımizin dediği gibi biz teog lamı okuduk? Hayır. Okuldaki puanlarımızla liseye girdik, sonra üniversite sınavı...

  • k216 Eylül 2017 15:44

    adamın dibisin mert konuşup gerektiğinde haddini bildiriyorsun.... bu ülkenin dik duruşuna ihtiyacı var...............