E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan MHP'yi topa tuttu---

Erdoğan MHP'yi topa tuttu

Erdoğan MHP'yi topa tuttu
05 Ekim 2013 - 20:16 borsagundem.com

Başbakan, "Kafatası milliyetçiliğiyle ülkeler kalkınmaz. Türküm dediler, Türkiye'nin itibarını yerlerde süründürdüler" dedi...

Adana'daki açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan MHP'ye sert sözlerle yüklendi. "Kafatası milliyetçiliğiyle ülkeler kalkınmaz" diyen Başbakan, sözlerine şöyle sürdürdü: "Türküm dediler, Türkiye'nin itibarını yerlerde süründürdüler. Doğruyum dediler Türkiye’yi yolsuzluklara muhtaç ettiler. Çalışkanım dediler yıllarca yan gelip yattılar. Bal, bal demekle ağız tatlanmaz. Balı yersen ağız tatlanır. Mesele slogan atmak değil iş yapmak."
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da İstasyon Meydanı'nda yapımı tamamlanan tesislerin açılışında konuştu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
"BİZ SLOGAN MİLLİYETÇİSİ DEĞİLİZ"
Adana'ya gelip milliyetçilikten bahsedenlere sesleniyorum; ülkesini milletini sevmek nefret dolu nutuklar atmakla olmaz. Bunların millet için yaptıkları ortada bizimki de ortada. Kıyas bile kabul etmez.
Biz slogan milliyetçisi değiliz. Bizim için milliyetçilik millet için hizmet üretmek, milletin ihtiyaçlarına cevap vermektir. Her sabah çocukları yağmurun, karın altına sıraya dizip geri kalmış ülkeleri çağrıştıran sloganlar arttırmak milliyetçilik değildir. Milliyetçilik o çocuklara okul inşa etmektir, o çocuklara insanca eğitim görecekleri sınıf yapmaktır, milliyetçilik çocuklara slogan attırmak değildir.
"TÜRKÜM DEDİLER TÜRKİYE'NİN İTİBARINI YERLERDE SÜRÜNDÜRDÜLER"
Kafatası milliyetçiliği ile ülkeler kalkınmaz. Türküm dediler, Türkiye'nin itibarını yerlerde süründürdüler. Doğruyum dediler Türkiye’yi yolsuzluklara muhtaç ettiler. Çalışkanım dediler yıllarca yan gelip yattılar. Bal, bal demekle ağız tatlanmaz. Balı yersen ağız tatlanır. Mesele slogan atmak değil iş yapmak.
"ARTIK İSİMLERİNİ AĞZIMA ALMAYACAĞIM"
Geçenlerde bir programda ne dedim? Artık ana muhalefetin de yavru muhalefetin de liderlerinin ismini ağzıma almayacağım. O işleri genel başkan yardımcılarıma bıraktım. Kendimizi yormaya gerek yok.
DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ
Biz sağdan soldan ne denildiğine değil sizin ne dediğinize bakarız. Milletimiz bize yetki verdi. Biz o emanetin hakkını veriyoruz. Sizin onaylamadığınızı biz onaylamayız. Biz milletin hakkını, hukukunu pazarlık konusu yapmayız. Değişime direnenler, Türkiye'yi haklarından mahrum edenler kaybedecek. Ama Türkiye kazanacak. Yeni reform paketinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sn başbakanım06 Ekim 2013 07:38

    " Milliyetçilik o çocuklara okul inşa etmektir, o çocuklara insanca eğitim görecekleri sınıf yapmaktır, milliyetçilik çocuklara slogan attırmak değildir." Bu sözünüze istinaden bu yıl antalya ili gibi bir yerde cocugumu anaokulan almadılar sebebi ise TALEP FAZLA 3 COCUK DİYORSUNUZ OKUL YOK BANA ANAOKULU YÖNETİCNİN DEDİĞİ GİBİ AKTARIYORUM"BUKADAR BOŞ TARLA VAR BUKADARDA ATAMA BEKLEYEN BOŞ ÖGRETMEN DEVLET NEDEN OKUL YAPMAZ" sizde cocuklarımızın gelecegi için daha fazla çalışmalısınız. saygılarımla

  • Ömer Ergun06 Ekim 2013 00:38

    Allahıma şükürler olsun ki Türk olmaktan gurur duyuyorum.

  • Sn.Başbakan05 Ekim 2013 22:24

    %100 haklı.

  • ismail 05 Ekim 2013 22:02

    takdir ediyorum sn başbakanım bunlar mevfaat milyetcılerı müüdrlük şeflik ver ihale ver sende iyisi yok hem yerler hemde söverler

  • KABADAYI.05 Ekim 2013 21:33

    Bir başbakanın ağzında çıkan laflara bakarmısınız tam bir KASIMPAŞA KABADAYISI bizlerde senin ismini artık ağzımız almayacağız bizlerde artık ikinciülken olan suriyelilere bıraktık onlar senin ismini ağızlarına alsınlar.