E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Kayseri'den mesaj verdi---

Erdoğan Kayseri'den mesaj verdi

Erdoğan Kayseri'den mesaj verdi
27 Nisan 2014 - 17:05 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'deki toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de halka hitap ederken, "Biliyorum sizler de şimdi yüksek hızlı tren istiyorsunuz. Kayseri-Yerköy hızlı tren projesiyle, Kayseri'yi şu anda yapımı devam eden Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattına bağlama kararını aldık" dedi. 

Devletin zirvesinin dinlendiği iddialarını yineleyen Erdoğan, "Dün söyledim, Anayasa Mahkemesi'ni de dinlediler. Herhalde ne demek istediğimi anlayacaklar" dedi.
Başbakan Erdoğan, Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış töreninde konuştu. Başbakan Erdoğan: "İşte şimdi 10 Ağustos'ta bu ülkede cumhurbaşkanını,  yani cumhur kendi başkanını seçecek. Kayseri buna hazır mı? Birinci tur 10  Ağustos, ikinci tur 24 Ağustos. Ben inanıyorum ki Ak Parti'nin göstereceği adayı  birinci turda benim halkım, benim milletim seçecektir" diye konuştu.

"NE DEMEK İSTEDİĞİMİ HERHALDE ANLAYACAKLAR"
 
Erdoğan, Anayasa mahkemesinin dinlendiğini iddia ederek şöyle konuştu: Biz bunlara iyi niyetle davrandık. Ama iyi niyetimizi suistimal ettiler. Arkadan vurdular. Sayın Cumhurbaşkanını dinlediler, beni dinlediler, genelkurmay başkanını, Meclis Başkanı’nı dinlediler. Dün söyledim, AYM Başkanı’nı dinlediler. Herhalde ne demek istediğimi anlayacaklar. Gezi’de, 17 Aralık’ta, 25 Aralık’ta cevabı aldılar. İstediklerini yapabildiler mi, yapamadılar.
 
''BABAMIZ DAHİ OLMASA ACIMAYIZ''
 
Erdoğan, cemaat ve Fethullah Gülen'e de çok sert mesajlar verdi: Bir Müslüman kardeşini arkadan hançerlemez. Bir Müslüman, Müslüman kardeşini bırak, Müslüman olmayanı da dinleyemez, onun haremine giremez, onu gözetleyemez. Bizim dinimizde böyle bir şey yok. Hocaefendi, ne hocaefendisi yav. Böyle hocafendi mi olur, böyle örnek insan mı olur Sen Başbakanı nasıl dinlersin, Enerji Bakanımı nasıl dinlersin, Adalet Bakanımı nasıl dinlersin Bakanların aralarındaki konuşmayı yasal olarak dinlemek de yasaktır ama bunlar bunu yaptı. Dedim ya inlerine gireceğiz ama akşamdan sabaha olmuyor ama olacak. Sabırla yavaş yavaş bunu da yapacağız. Ülkem için ulusal güvenliğimizi tehdit eden kim olursa olsun babamız dahi olsa acımayız.
 
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

-30 mart seçimlerinde İstiklal mücadelesine sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Türkiye'de oynanan oyunu gördüğünüz için teşekkür ediyorum. 
-Daha önce Kayseri'nin 16 ilçesinin 11'inde vardık şimdi sayı 12'ye çıktı. Merkezi yönetim olarak her zaman yanınızda olduk olmaya da devam edeceğiz. 
-Yatırımlarımızla Kayseri'yi imar etmeye devam edeceğiz.
-12 yılda Kayseri'ye 10 katrilyon yatırım yaptık. 
-598 trilyonluk yatırımı bugün kayseri'ye kazandırıyoruz.  
-Meclis'in gücü zaman zaman gasp edilmek istendi. 91 yıl boyunca meclisin yetkileri kırılmak istendi. 1960'ta darbe yaptılar. 
-Başbakan Menderes'i ve 2 arkadaşını idam ettiler. Bunun şakşakçısı kimlerdi? CHP zihniyeti. 
-Yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktığımız için bu oyuna izin vermedik. 
-7 yıl önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerine müdahale etmek istediler. Meclisin yetkisini bir kez daha gasp etmek istediler. 
-10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı'nı Cumhur kendisi seçecek. İnanıyorum ki AK Parti'nin göstereceği adayı benim milletim seçecektir. 
-Biz istişare ile kararlarımızı veren bir partiyiz. 
-Utanmadan sıkılmadan iktidarımızı yolsuzlukla suçladılar. 
-Meclis'in hakkını gasp etmeye çalışanlar milletim sandıkta gereken cevabını verdi. 
-Muhalefet yetmedi bunlara bir de Pensilvanya katıldı. Cumhurbaşkanımızı dinlediler, beni dinlediler. Bunlar bizi arkadan vurdular AYM başkan ve üyelerini dinlediler.  
-Gezi olayları boşuna çıkmadı. Yetmedi 17 Aralık dediler. Yetmedi 25 Aralık dediler. Gerekli cevabı en güzel şekilde aldılar. Bütün bunların karşısında milletten aldığı güçle dimdik duran bir AK Parti var. 
-IMF'ye MHP borçlandı biz bu borcu sıfırladık. 
-Bunlar vatansever değil, bunlar milliyetçi değil. 
-Artık imam hatip okullarında başörtüsü katsayı sorunları bitti. 
-Artık Pensilvanya'da bunların rehberi var. Kendisine dün çağrı  yaptım. Samimiysen, suçun yoksa gel. Pensilvanya'da inzivaya çekilmiş. Gel Kayseri'ye gel Bursa'ya. Bir Müslüman Müslüman kardeşini arkadan hançerlemez. Bir Müslüman Müslüman olmayanı da dinleyemez. 
-Ülkemiz için babamız dahi olsa acımayız. 
-Paralel yapı nereden, belge nerede diyenlere diyorum ki bu dinlemelerden daha iyi belge olur mu?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pörtföy yöneticisi27 Nisan 2014 23:58

    Borsanın gercek gercek işlevine kavuşması için bu şirket bir çok şirketin birleştirilmesi gerekir, ortaklık yapılarının sadeleşmesi gerekir... patronların şirketleri arası kurduğu ilişkilerle kar zarar saklaması veya ticari ilişkilerle birinden diğerine karı kaydırması çok aşikar. Hisse doldur boşalt durumlarına göre her türlü cambazlığı yapıyorlar. dnyada alarında borsböyle durumlara asla musamaha yok!

  • Erman 27 Nisan 2014 23:53

    ışıklar grubu, eczacı başı grubu, net grubu, ipek grubu, Euro grubu, yeşil grubu aynı nitelikli çok sayıda şirketi borsaya açmaları hiç iyi niyetli değil.... Patronlar çok sayıda şirket kurup bu şirketlerle hem borsada olanları kendi aralarında hemde bosada olmayan şirketleryle ortaklıklar kurup hisse posizyonlarına göre bilançoları istedikleri gibi şekillndiriyorlar. Maksat şirkete nakit kaynağı sağlamak olsa bir veya iki şirketi borsaya açıp bunu gercekleştiremzlermiydi?

  • Borsa uzmanı27 Nisan 2014 23:45

    Borsadaki düzenbaz patronlarada acımazsınız umarız. ozaman oyumuz akp ye. tahta oyunlarıyla çok saynıayıda şirketle piyasayı çarpmaya çalışan patronlara karşı gereken işlemler yapılmalı. ilk etapta aynı patrona ait çok sayıda şirketin birleştirilmeside gerekir. bu karmaşık karşılıklı ortaklıklarla amaçları belli!!

  • cengo27 Nisan 2014 22:26

    füze işi vardı hani çinlilere verilecekti noldu o iş tekrar abd li yahudi şirketlerine mi verilecek ermeni açılımından sonra israil açılımı süper gider iktidarı sağlamlaştırır yağdanlık gazeteler de öyle güzel güzelleme yapar ki değme gitsin one minüt falan diz çöktürdük diye sunarlar

  • serdar27 Nisan 2014 21:05

    Babamız olsa acımayız diyor oğluyla ülkeyi soymuş 3 aydır oğlu kayıptı şuursuz bir kısım türk halkındna bir kısım oy aldı oğlunu balkona cıkarttı. Bu beyinsiz halk bu adama oy verdikçe bunalr ülkeyide satar iki duble yol yapıp adamlar mal götürüyor duble yolu sanki kendi cebinden yaptırdı ne mal halkımız var ya hizmet görmüş istanbula iki tane kıcı kırık köprü direği dikmekle hizmet olmaz istanbul dışındaki iller hala köy gibi. Türkiye yerinde sayıyor 2000 lerin bolluk ve teknolojik gelişmesi akpye yaradı yoksa hizmet felan yok kuş beyinli akp secmenine göre akıllı telefonlarıda akp cıkardı ne demek istediğimi anladınız.

  • Saf Torik27 Nisan 2014 20:50

    Dinleyenlenlerin suç işlemiş olması rüşveti, yolsuzluğu aklıyor mu?

  • kazım27 Nisan 2014 18:42

    hitler'de diktatör olmak için yahudi düşmanlığı yaratmıştı,sonra bütün avrupayı işgale kalkıştı.sonunda rusyadan tokatı yedi.bu paralel yapı düşmanlığını birazda güneydoğuanadoluda arasanız?

  • fahit akyıldız27 Nisan 2014 17:59

    boş yalan beylik lafları ancak akılsızlara söker

  • nafiz27 Nisan 2014 17:58

    neyine güveneyim de get yalan dünya... hep aynı hikayeler gelsin cukkalar...