E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: CHP tehlikeli bir oyun oynuyor---

Erdoğan: CHP tehlikeli bir oyun oynuyor

Erdoğan: CHP tehlikeli bir oyun oynuyor
11 Mart 2020 - 14:50 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'ndan konuştu. Erdoğan, ''CHP kasıtlı bir şekilde kutuplaştırmayı derinleştirerek insanlarımızın hassasiyetlerini kaşıyarak çok tehlikeli bir oyun oynuyor" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yeni kurulan partilere gönderme yaptı. Erdoğan "Yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, sadece AK Parti'ye duyulan ihtiyacı ortaya koyuyor başka bir işe yaramıyor. Davası milleti olmayanın sonu her zaman hüsran olmaya mahkumdur" açıklamasında bulundu.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

AK Parti 7.olağan kongre süreci olağan şekilde devam ediyor. Belde kongrelerimizi zaten tamamlamıştık. Şu ana kadar 181 ilçe kongremizi bitirdik. Cumhur ittifakı olarak ülkemize kazandırdığımız yeni yönetim sistemi her geçen gün daha iyi oturuyor. Türkiye'de sırf AK Parti'ye ve şahsımıza düşmanlığı nedeniyle her meselede karşı tarafın safında yer alan bir kesim var.

CHP kasıtlı bir şekilde kutuplaştırmayı derinleştiriyor. Milli iradenin tecelli ettiği Meclis kürsüsünü sinsi ve kirli oyuna alet ediyorlar. Tek bir kare tek bir kelime üzerinden gerçek olmayan slogan üretenleri, üzüntüyle seyrediyoruz.

Cumhuriyet tarihinin en büyük atılımlarını gerçekleştirme şerefi bu kadrolara aittir. Ülkemizde hala istikbalimiz için hayaller kurabilme ve bunu hayata geçirebilme kapasitesine sahip tek parti AK Parti'dir. Eski Türkiye ile bugünü karşılaştırma imkanına sahip olan kuşaklar günümüz Türkiyesi'nin anlamını biliyor.

Yeni partilere gönderme

Yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, sadece AK Parti'ye duyulan ihtiyacı ortaya koyuyor başka bir işe yaramıyor. Davası milleti olmayanın sonu her zaman hüsran olmaya mahkumdur.

Her deprem haberi bize ülkemizin yüzleştiği potansiyel tehlikeyi hatırlatıyor. Kentsel dönüşüm projelerine büyük önem veriyoruz, ülkenin her tarafında bina altyapısında radikal adımlar atmak zorundayız. Yatay mimari esasına göre dönüşüm yapmak için tüm tarafların fedakarlık yapması gerekiyor.

Bir yandan sınırlarımızı korurken diğer yandan illerimize ihtiyaçları olan hizmeti götürmeyi ihmal etmeyeceğiz. En çok dikkat etmemiz gereken mesele hedeflerimizden kopmamak, odağımızı kaybetmemektir.

Hiçbir iftirayı yalanı cevapsız bırakmayacağız. Karşımızdakiler gibi siyaseti bundan ibaret bir iş haline de getirmeyeceğiz. Dürüstlük bizim işimiz. En son Yalova meselesi. Hak yerini buldu. Yeni Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk. Hizmet görmeyen Yalova'ya hizmet götüreceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Diyene bak11 Mart 2020 21:32

    Akapeli olmayan herkese "vatan haini" diyen kendisi değil sanki.

  • Osman11 Mart 2020 20:21

    Sayın cumhurbaskani lütfen siyasî partiler bazında insanlar ayristiriliyor lütfen nu işten öte önümüzde büyük bir ekonomik kriz var depremler var birde üstüne KORONA virüsü lütfen topyekün buralara odaklanmamiz gerekmezmi yazık artık bizler ayrışmak değil beraber olmak istiyoruz sizin soylemleriniz üzerine aşağıdaki yorumlara bakıyorum sayın genel başkan KILICDAROGLU nu hedef alan yorumlar zul duyuyorum utanıyorum yazık oluyor bu ülkenin değerli insanlarına lütfen bu trol tayfasi nedir ya kışkırtma kışkırtma yazikkkkkk

  • HALİL KERTENKELE11 Mart 2020 18:28

    projesi ve vizyonu olmayan insanlar ne yapar ortalığı karıştırıp bu özelliklerin olmadıklarını unuttururlar.chp başkanı ve şuanki yöneticileri 40-50 senedir sırtlarını partiye dayamış bir defa bile partiye iktida geteremeyecek yetenekte olmayan devlet memurları gibiler.kemal ve ekibi sürekli ülkeyi bilerek veya bilmeyerek halkı isyana , kaosa, askeriye yi de darbeye davet eder gibi tüm söylemleri bu.üstüne üstlek hem bu büyük vukatı yapar iken bir de tüm herşey serbest diye terör destekcileri ile de ittifak yapmaları da ayrı bir şey.sanki gelecekte bu yöneticilerden adalet hesap soracak gibi.

  • Cezmi11 Mart 2020 17:26

    Bu chp milleti coronoyada karşı. Bay kemal ne virüsü derse şaşırma

  • Saqlik11 Mart 2020 17:23

    Refah nickli kardesim sana cani qonulden katiliyorum hislerimi tercume etmissin qerci ben daha aqir konuscamda neyse senin aqzina saqlik

  • Refah 11 Mart 2020 16:51

    Vallahi de pes doğrusu, billahi de pes doğrusu! Bu ksdar da olmaz! Kendilerinin yaptığı sürekli çatışma nefret politikasınan prim üretme anlayışı böyje örtülmeye çalışılır!

  • Vatan11 Mart 2020 16:48

    Bütün ayrıştırıcı nefret söykemleti akp tansaş basın yayın ve politşkacılarından gelirken böyke bir söykemin ne snlamı var. Ayrıca chp li özkoç un son çıkışından bir kaç hün önceki aynıbterşmlerke chp ve chp liderlerine yapılan tanımlamalar ve konuşmalarına bakın akpliler tarafındsan nasıl alkış tufanı kopmuştu. Önce dönüp aynada kendilerine baksınlar.

  • Vatan sever 11 Mart 2020 15:49

    Konumuz virüs konumuz piyasalar konumuz açıklanan işsizlik rakamları ısıtıp ısıtıp aynı konuları önümüze koymayın artık

  • BİR DOST11 Mart 2020 15:36

    CHP sporlular dua etsinler Türkiye'de kamu yönetiminden kaynaklı hukuk sisteminde hantallık var yoksa CHP sporlular Türkiye'de yaptıklarını ABD'de yapsalar bırakın hapsi-vatandaşlıktan çıkarılmayı, Dünya'da barındırmazlar. 

  • ----------- ??????????-------------11 Mart 2020 18:28

    abd böyle bir suc işlese chp lile kesin idam ederler.

  • CHp11 Mart 2020 15:35

    Ben haberlerde tek CHP aciklamasi goremiyorum. Nasil kutuplastiriyor anlamadim?

  • Tayar11 Mart 2020 15:22

    Her fırsatta kavramlar üzerinden nefret söylemi üreterek Toplumu bölüştürerek politik prim üretme anlayışını chp ye yansıtmaları güzel bir politika! Politikayı sanat olarak yaklaşıyoruz demişlerdi, bir sanatsal yansıma daha:) yoka devam

  • mehmet11 Mart 2020 15:07

    Kusura bakmayın ama o ayrıştırmayı ''taraf olmayan bertaraf olur diye'' söylendiği gün ayrışma fitili ateşlenmiş olmuştur. İmam Hatipli bizli yandaş eleştiriyi hazmedememe gibi durumlar ayrıştırmayı getirmiştir.

  • Gerçek11 Mart 2020 15:04

    Esas korovirus chpkkdir.

  • Fahri11 Mart 2020 14:54

    Uzun süredir Kendi kullandıkları dili unutmuşlar. Kendi taptıklarını başkasına yansıtıyorlar. İlginç

  • smile11 Mart 2020 14:52

    Kutuplaşmamı hemde CHP ha çok güldüm. Bunu AKP den daha iyi yapan varmı. Hiç kimse eline su dökemez.

  • Nedim11 Mart 2020 17:12

    Bil bakalım  33 askerimizin şehit olduğu akşam Suriye, Türk askerini koruyor diyen alçak kim?  Daha ne cevherler var da kitap yazsan sığmaz  bu chp nin dönekliklerine!

  • oğuz11 Mart 2020 16:36

    Fox ve sözcü kafalıların üzerine tanımam  :D