E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErbil'de petrol konferansı---

Erbil'de petrol konferansı

Erbil'de petrol konferansı
02 Aralık 2013 - 00:10 borsagundem.com

3. Kürdistan-Irak Petrol ve Gaz Konferansı'na Enerji Bakanı Taner Yıldız da katılacak. Hazine'den ihale var.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Ankara/15.00)

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Yeni Bina'da Bakanlar Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek, parti genel merkezinde MYK Toplantısı'na katılacak. (Ankara/11.00/18.00)

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ABD'de... - Kemal Kılıçdaroğlu, Beyaz Saray ve Kongre’de temaslarda bulunacak, Brookings Enstitüsünde "Türkiye İçin CHP'nin Vizyonu" başlıklı konferansta konuşma yapacak. (Washington)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Polonya Ulusal Bağımsızlık Günü ve Silahlı Kuvvetler Günü resepsiyonuna katılacak. (Ankara/18.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "3. Kürdistan-Irak Petrol ve Gaz Konferansı"na katılacak.
(Erbil)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, havayolu ulaşımı bilet tavan fiyatlarına ilişkin sektör temsilcileri ile bir araya gelecek, konuyla ilgili açıklama yapacak. (Ankara/10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 üçüncü dönem iletişim hizmetleri istatistikleri, 2011-2012 dönemi il düzeyinde temel işgücü göstergeleri ve 2013 birinci dönem (ocak-haziran) elektrik ve doğalgaz fiyatları istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Hazine Müsteşarlığı, 5 yıl ve 7 yıl vadeli devlet tahvilinin yeniden ihraç ihalesini gerçekleştirecek. (Ankara)

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının düzenlediği Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı Suçlarının Etkin Soruşturulması Çalıştayı yapılacak. (Ankara/09.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)