E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErbakan'dan AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialara tepki!---

Erbakan'dan AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialara tepki!

Erbakan'dan AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialara tepki!
01 Aralık 2019 - 20:35 borsagundem.com

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Biz gelir gelmez denk bütçe gerçekleştireceğiz. Bir kuruş ilave borç almayacağız. Her sene 100 milyar dolar ilave kaynak üreteceğiz." dedi.

Erbakan, partisinin Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen 1. Olağan Kandıra İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, partililerin 17 Kasım’da Ankara’da yapılan 1’inci Olağan Büyük Kongre’de destan yazdığını söyledi.

AK PARTİ’YE KATILACAĞI İDDİASINA CEVAP VERDİ

Bazı çevrelerin, partisinin AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialara da tepki gösteren Erbakan, “Bu ülkede vatandaşın ekonomik göstergelerini düzelten tek bir hükümet vardı o hükümetin adı da 54. Erbakan hükümetiydi. Gittiğimiz her yerde vatandaş önümüzü kesip ‘Allah Erbakan hocamızdan razı olsun. Eğer o gelip de o maaş zamlarını yapmasaydı bugün aldığımız bu paranın yarısını alıyor olacaktık.’ diyorlar. Eğer yeniden o maaş zamlarına kavuşmak istiyorsanız, yeniden bolluk ve bereket istiyorsanız, yeniden büyük Türkiye istiyorsanız hep birlikte Yeniden Refah’ta toplanacaksınız diyoruz. Çünkü aynı ruh, aynı azim ve aynı hizmet aşkı bugün Yeniden Refah’ta var. Yeniden Refah gelecek yüzler yeniden gülecek” dedi.

“BİR KURUŞ İLAVE BORÇ ALMAYACAĞIZ”

Erbakan, kalkınma ve zenginleşmek için katma değerli üretim gerektiğini belirterek, “Biz gelir gelmez denk bütçe gerçekleştireceğiz. Bir kuruş ilave borç almayacağız. Her sene 100 milyar dolar ilave kaynak üreteceğiz. 100 milyar dolar ilave kaynağın yarısını borçları ödemede, yarısını da milletin hizmetini görmekte kullanacağız. Üretimi, istihdamı ve ihracatı en güçlü şekilde teşvik edeceğiz.” diye konuştu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arif02 Aralık 2019 16:09

    Size sonuna kadar güveniyor inanıyoruz B

  • Ahmet bozkurt02 Aralık 2019 11:16

    Cok dogru ve cok olumlu bir insan dedikleri aynen erbakan hoca zaminda yapilmisdir

  • Erbakan Sevdalısı 02 Aralık 2019 11:16

    Uzun zamandir bekledigimiz ozledigimiz REFAH GELİYOR mujdeler olsun.Ulkemizi maddi manevî şaha kaldıracak adil düzen geliyor.Son yüzyılda izmlerin zulmu altında ezilen ülkemize ve yeryüzü muslimanlarina REFAH GELİYOR.

  • salih bal02 Aralık 2019 08:30

    doğru söylüyo

  • Ferdi yapar02 Aralık 2019 02:07

    İYİKİ VARSINIZ BİZLERE UMUT OLDUNUZ ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

  • deist01 Aralık 2019 23:58

    islam tabanlı her oluşum ülkeyi kaosa götürür.din temelli ülkeler yokolmaya mahkumdur.din ilerlemenin,bilim ve teknolojinin engelidir.dünyada bir tane teknolojik markası olan islam devleti var mı?

  • mehmet01 Aralık 2019 23:26

    Mikrofonu eline alınca bişe diyecek tabii...

  • Serhat MUTLU 01 Aralık 2019 23:18

    Selamun aleyküm inanıyor ve güveniyoruz yolun açık olsun inşALLAH Hocamın vekaleti sende. zamana göre yaşanabilir en az olan asgari ücretle aynı taban fiyatı emekliye zam olarak istiyoruz emekliye sözünü yazdım bir köşeye önceki konuşmalarında saygılarımla

  • Ozan01 Aralık 2019 21:41

    Bu ülkeye Siyasal İslam zarar veriyor! Çünkü başa gelince Osmanlıcılık oynamaya kalkıyorsunuz! Bu yüzden “Yurtta sulh cihanda sulh”

  • AHMET ÖZBİR01 Aralık 2019 22:50

    O ne be Ozantirik sallama, karalama, mağarada ağlama muhabbeti. İslâmiyet Allahın bize gönderdiği ve bizim iman ettiğimiz SON DİN! Siyasal ne demek lo. Omanlı bizim canımız, 600 yıl İslâm'ın kılıcı olmuş, mazlumun sığınağı, zalimin kaçacak delik aradığı devletimiz idi.

  • İhtiyar 01 Aralık 2019 21:19

    Yarabbim sen bizlere akıl fikir ver.