E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErbakan: Yapılan aşılar kısırlaştırıcı olabilir---

Erbakan: Yapılan aşılar kısırlaştırıcı olabilir

Erbakan: Yapılan aşılar kısırlaştırıcı olabilir
17 Nisan 2021 - 21:07 borsagundem.com

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yeni tip korona virüs (Kovid-19) aşılarının kısırlaştırabileceği iddiasında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel bir televizyon kanalında konuk olduğu programda, yeni tip korona virüs (Kovid-19) aşılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kovid-19 aşılarıyla kısırlaştırmanın hedeflenmiş olabileceğini öne süren Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

Bill Gates olsun, bunların önde gelenleri olsun. 'Efendim kaynaklar yetmiyor', 'Gıda imkanı yetmiyor', su kaynağı yetmiyor' 'Onun için nüfus çok fazla, azaltmak lazım' diye zaten söylüyorlar. Pandemi azaltmasa bile yapılacak aşılarla birlikte böyle birşey yapılması mümkün olabilir. Allah göstermesin yani kısırlaştırıcı.

Erbakan, "Afrika’da pek çok bölgede bu biyolojik silahları kullandıklarını anlatıyor Amerikalı yazarlar ifade ediyorlar. Amerika'da nerede ve nasıl geliştirdikleri ve Afrika'da nerede nasıl suya kattıkları. Bu korona da daha gelişmiş versiyonu olabilir. Biz bunu ifade ettiğimiz zamanlarda İsrail ve İspanya basınında bu haber oldu. Biz dedik 'şüphelerimiz var. Çünkü bu korona sürec dünya siyonizmin planlarına hizmet ediyor. Hem nüfusun azaltması, sağlığın bozulması hem ekonominin çökertilmesi. Bütün ekonomiler çöktü" ifadelerini kullandı.

Bakan Varank yerli aşı oldu

Durum hala kritik: 17 Nisan korona virüs tablosu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (47)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • insanoğlu soyu tehlikede.18 Nisan 2021 22:27

    helal olsun aşı konusun bir tek sen bukadar sert karşı durus sergiledin..zaten corona vurus arttı sorumlu bakan coronayı onlemede başarısız oldu .bu yuzden başarısız merkez banaksı başkanı görevden alındı..sağluk bakanı maşallah üstüne toz kondurmuyor.halk kapan dedınız kapandı evden cıkma dedenız cıkmadı aşı olun dediniz oldu sonuç efendim vakalr arttı..sorumlusu kım?

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ18 Nisan 2021 20:37

    bu virüsü çıkartanların abd ve israil olduğu basında ve tv lerdeki söyleşilerde izledim.bunlar kısırlaştırmayı yapacaklarsa tüm dünya ve ülkemizde binlerce yiyecekleri tohumları ve ilaçlarını kullanıyoruz o zaman aşıya ne gerek var.senin ki reyting yapmak.

  • ZEYREK ZEMHERİ18 Nisan 2021 20:28

    Rahmetli Erbakan dan kilolarca altın ve gayrimenkulleri el koymuş ve kızkardeşlerine vermemiş diye basında haberler çıkıyor idi.sen önce kendine çuval dızını batıracaksın sonra inneyi başkasına batıracaksın.bu bizi yönetecek  ben böyle tipler asla istemiyorum.

  • hayal et seninde olur18 Nisan 2021 22:32

    adam babasından mıras kalan devletın resmı bankasında yıllardır kayıtlı altınlarının hesabı bu.. bırakında mırascıları yapsın bu paylaşım hesabını.BİRİLERİ ÖLDÜKTEN SONRA İSVİÇRE BANKALARINDA hesaplar cıkmadı yaaa.herşeyı yıllardır açık secik acık secık belli tüm malı .ne var bunda miracılar tabıkıde kavga edernormaldır bu...yarın AA BİZİ KANDIRMIŞLAR CORONA AŞI ZARALIYMIS DEMESİNLER..

  • Ali18 Nisan 2021 17:59

    Babanın gölgesinde birşeyler yapmakda zor iş olsa gerek, ortaya böyle saçmalayan bilime aykırı bir adam çıkabiliyor, dünya öküzün boynuzlarının üstünde duruyor kafası tamda budur işte...

  • Hasan 18 Nisan 2021 17:55

    Deliden veli, veliden de deli olabilirmiş, alın size örneği fatih erbakan yan gel yat sonrada yapılana çamur at, orta-çağ kafası tamda budur, aşıyı o zaman sen bul.

  • Vatandaş18 Nisan 2021 17:48

    Babasınıda sevmezdim ama en azından itü yü derece ile bitirmiş zeki bir adamdı, oğlan anasına çekmiş herhalde vakıf üniversitesinde düşük puanla parayla okumuş, bedelli askerlik sonrası mal meydanda... Bilime aykırı bir adam ortaya çıkmış yazık tabi babasının hatırına bunu da dinleyenler olur.

  • cahil herif18 Nisan 2021 22:42

    başkent üniversitesi yabana atılacak bir üniversite deildir.her babayiğit orayı kazanamaz ,kazansada bitiremez.tıpkı odtü gibi.giremezsin girsende çıkamazsın.başkent üniversitesinin van 100.yıl üniversitesinden yahut dicle üniversitesinden neyi eksik.fazlası var eksiği yok.

  • DELİLO GURBAN18 Nisan 2021 22:35

    KOTU SÖZ SAHİBİNE AİİTTİR.Rahmetli Erbakan yaptıkları ortada denk bütçe kıbrıs zaferi devrim arabaları ..leopar tank kı.memur emeklı polıs askere super zam.yani bazılarının hayl edemeyeği işler.zaten iyiler sevilmezmiş...SİZ HANGİ ÜNİVERSİTEYİ BİTİRİP DOKTORO YAPTINIZ...PROF MU OLDUNUZ..

  • Vatandaştan cahil herife cevap18 Nisan 2021 21:52

    Doğru söylüyorsun doktoraya kadar hepsi var ama hepside başkent üni.de, parayla tez yazan piyasa var, o yüzden son 20 yılda yetişen akademislerinlerin çoğu tırt.

  • cahil herif18 Nisan 2021 19:12

    bu yazdıklarından  ilkokul mezunu olduğun anlaşılıyor.ama en azından benden kültürlüsün.ben ilkokul birinci sınıfı 1 hafta sonra terk ettim.sayın erbakan ise başkent üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğini bitirmiş yüksek lisans ve doktorasını yapmış   doktora ünvanlı mühendistir.

  • recai18 Nisan 2021 17:32

    e o zaman 3 çocuğu olanlara yapalım sadece

  • misafir18 Nisan 2021 16:58

    ey g(k)azmalar. adam doğru söylüyor ey k(g)azmalar. UYUMAYIN !!! AMA GKAZMALAR NE ANLAR ADAMDAN. onlar belki anlar madamdan!?!?

  • Hakkı18 Nisan 2021 17:42

    Misafirliğini bil ağzını topla, Kazma insin beline tepene

  • cahil profesör18 Nisan 2021 15:02

    erbakan hoca diyorsa vardır bir bildiği.bu yabancılara hiç güven olur mu.ellerinden gelse dost bildiğimiz amerika ve avrupa bizi bir kaşık su da boğmaya kalkışır.

  • MD..Edep..Edep..18 Nisan 2021 23:02

    Hadi bu adamlar yamuk ta kardeşim sen neden bir şey üretemiyorsun sen neden bir sistem kuramıyorsun.. Esas yamuk Allahın verdiği aklı güzel kullanmayan toplumlardır.. Adamın her türlü ilacını kullanıyorsun, arabasına biniyorsun, telefonunu kullanıyorsun ve de kendi ülkende dahi huzur bulamıyorsun ve de o ülkelere iltica ediyorsun.. Hemşerim kötü dediğin devletlerden seni daha iyi kılan bi özellik söyle.. Kötü kimdir, hakkı ve hakikatı örtüp, adaleti saptıranlar ve de ehliyeti terk ederek zenginliği tek elinde tutanlardır.. Ya Allah akıl vermiş Kuranı indirmiş bi anlayarak okuyun, aklınızı kullanın be..  

  • kamil kacan18 Nisan 2021 14:47

    baska bir şey bilmiyorsunuz insanların kafasini karisdirin sallayin gitsin git ozaman çok biliyorsan kafan calisiyorsa durma asi bul  memlekette nakadar laf olsun diye konuşan var

  • kralll18 Nisan 2021 14:09

    osmanlıya matbayı 300 yıl sonra getirip cihan imparatorlunu bitiren zihin işte bu zihin. iyi bakın görün. tanıyın... 

  • Cello18 Nisan 2021 13:45

    Sn. Fatih sen kısır olmaktan mı korkuyorsun.. Aşı olma..ama arkamda kesme.

  • Abdulbakar18 Nisan 2021 13:43

    Fatih ERBAKAN sacmalamak için NE gerekiyorsa yapıyor sun bırakın artık aşı yı konisacaginiza gdo lu yiyeceklerden bahset ayrıca sen BILIM adamimisin NESIN anlamıyorum bilinçli yurttaş bunun soylediklerini yutmaz

  • İnanç böyle bir şey olabilir mi18 Nisan 2021 13:02

    O zaman aşının yararlı olanını sen yap hem bilimin yaptıklarını kötüle hem de onun nimetlerinden yararlan olmaz sen hiçbir şey yapmayıp başkasının yaptıklarını kötülersen sadece kendini kandırırsın geçen bir müşterim cami hocasının nasanın uzaya mekik gönderirken peygamberimizin miraca çıktığı rotayı kullandığını söyledi bende ona dedim ki sor bakalım hocaya peki müslümanlar bunu bildikleri halde niye kendileri daha önce göndermemişler freud haklıydı inancın ne olduğu kavrayamazsak din beynimize bir afyon etkisi yaparak uyuşturuyor ondan kurtulamadan da bir daha aklı rasyonel kullanmak mümkün olmuyor

  • Berber Bekri 18 Nisan 2021 12:16

    Yav 3.dünya ülkelerini fakirleri niye kısırlaştırsın üremesi için uğraşır kimi sömürerek tehlikeli pis işleri,sağlıksız riskli işleri, köle gibi yok parasına kime yaptıracak 3 kuruşluk şeyleri 50 kuruşa kime satacak bi tutturmuşlar kısırlaştırma o arabaları cep telefonlarını kime satacak kim çıkaracak altını kömürü ahhhh ahhh cahillik zor aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış doğur doğurt karın tokluğuna çalışacak insan lazım.....ha aşıyı önce zenginler zengin ülkeler kendileri yaptırıyor sonra fakirlere ölmesinler diye bedava verecekler ölürlerse kimi sömürecekler...

  • Ali18 Nisan 2021 08:33

    Boş keseden salla.lakin Rahmetli Babası büyük adamdı..

  • MD..Edep..Edep..18 Nisan 2021 11:11

    Evet maşallah servetleri de çok büyüktü.. Her siyasal islamcı gibi hep nimet bunlara verilirdi, nimeti de çok severlerdi ama lakin millete de fakirlik ve sabrı tavsiye ederlerdi. Fakirlerin de sabırlarının ecrini Allah katında zenginlerden çok daha fazla olduğunu söylerlerdi.. Hanım çalışmadığı halde ve 4 çocukla geride bıraktığı serveti de bayağı iriceydi hem çok konuşuldu, hiç merak etmedin mi bu kadar servet nasıl ve nerden gelmiş diye.  Kardeşim siz hiç Allahın kitabını anlayarak okudunuz mu? Bi kere okusan bunları tanıyacaksın be.. Allahın rahmeti  ve esenliği adalet ve liyakata şahitlik  edenlerin, ahlak ve erdem sahibi insanlara olsun.. İnşallah mahşerde kavuşursunuz hemşerim.. Benden ve neslimden uzak olun da..

  • Kürşad18 Nisan 2021 04:05

    Yangelip yatıp ahkâm kesiyor, n.erbakan'ın oğlu olmaktan öte bir kıl kadar ağırlığı olmayan

  • çakmaa virus18 Nisan 2021 22:40

    erbakanın ne serveti vardıki toplasan süper lıgde bır topcunun aldığı ucretı gecmıyor. 

  • PALA18 Nisan 2021 03:38

    BIDI BIDI YAPMA KRAL İŞİNİ YAP

  • Erol g.18 Nisan 2021 02:31

    AŞI OLMA SIRASI ORTA YAŞ GURUBUNDA ONLAR AŞI OLMAKTAN CAYARSA KISIRLASARIM KORKUSUYLA GENÇLERDEN DAHA ÇOK CAYAN OLUR INSANLARA AŞIYLA BERABER SAĞLIKLI OLMA UMUDU DA AŞILANIYOR AŞI OLURSANIZ KISIR OLURSUNUZ DERSENİZ SİZE İNANAN KİŞİLER AŞI OLMAZLAR ONLAR AŞI OLMADIKLARI IÇİN HASTALANIP ÖLÜRSE SORUMLU KİM OLACAK ? CAYDIRANIN SORUMLULUĞU OLMAZ MI ?

  • çakmaa virus18 Nisan 2021 22:41

    65 yaş ustu aşı olduda ne oldu hala sokağa cıkma yasağı kurbanı oldular evlere tıkıldılar.hani aşı koruyordu..yalandan kim ölmüş...

  • Uyan18 Nisan 2021 00:48

    Millet asi olmamak için bahane arıyor..sen doktormusun....birak herkes işini yapsın...

  • RİZEli EGEEN18 Nisan 2021 00:47

    buyurrrrrr.al sana bir COİN daha ......ama bunun değerlenmesini beklemeyin ...ytd değildir

  • üstad18 Nisan 2021 00:15

    60 yaş üstü kısır oldu artık çocukları olmaz (6) 

  • Fhr18 Nisan 2021 00:30

    Madem amaç o olsa önce çocuklardan başlarlar dı aşılamaya.zaten bundan sonra nufüs azalma eğiliminde gibi..

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU17 Nisan 2021 23:53

    Sen nereden biliyorsun.Bugün kullandığımız tereyağ kreması, coca cola, tüm kullandığımız ilaçlar onlarca abd ve israil yiyecekleri gdo larından tut yedeğimiz tüm yiyeceklerin tohumlarında vs.vs.her şey de abd ve israil malı bunların içinde kısırlaştırıcı ve hastalandırıcı  katkı maddelerinin olmadığını nereden biliyorsun.neden bunları söylemiyorsun.o zaman sen vurulma.ben biontech aşısı vuruldum ilkini  bana faydası oldu diyebilirim.daha önce vucud direncim çok kötü idi şimdi eskisine nazaran daha iyiyim.peki sana soruyorum aşı olmayan kişilerin ölümlerin sorumluluğunu göze alıyormusun.rant sağlamak için yapılmış bir haber olarak görmekteyim.

  • Yüksel acar17 Nisan 2021 23:52

    Resmen saçmalamış...

  • Oflu17 Nisan 2021 23:36

    Dediği su noktada doğru enperyal yahudiler dünya nüfüsuna bu şelikde müdale ettkleri doğru.ölen ölecek kalan kalacak .zayıf olanlsr özellikle dünyada insan üzerinde temizlik var.

  • mehmet17 Nisan 2021 23:14

    kısırlaştırmak için aşıya ihtiyaçları yok ki..  GDO lu ürünler yeter de artar bile.

  • VS17 Nisan 2021 22:56

    Bu adamın söylediklerini başka biri söylese birçok kişi inanırdı,ama fatih Bey'in sakalı yok inanmazlar

  • MD..Edep..Edep..18 Nisan 2021 00:08

    Nesine inanacağım birader. Eğitimi ne, ehliyet ve liyakatı ne babası o veya  bu diye adamamı güvenelim yani.. Allah akıl vermiş,  yetmemiş elçi ve kitap göndermiş..  Kuranı anlayarak okursan ve aklını güzel kullanırsan kimin ne mal olduğunu Allah gayet açık bir şekilde gösteriyor.. Kuranla tanışmamış olsaydım bu tiplere bakıp asla müslüman olmazdım .. Hamdolsun Kuranla tanıştık,  biz kitabı hayatımıza okuyoruz havaya değil... Selam muhsinlere olsun..

  • gerici ve yobaz yurttaş17 Nisan 2021 22:40

    sayın erbakan hocaya katılmamak mümkün deil.

  • Baytar18 Nisan 2021 04:07

    Durma, gecikme koş katıl. Sana mama hazırlamış sayın muhterem.

  • Bika17 Nisan 2021 22:22

    Kısırlaşan Refah partisi olur.

  • çakmaa virus18 Nisan 2021 22:44

    ne refah partısınden 6 parti doğdu 1 kapatıldı .ne kısrlaşması mubarekler habire çoğalıyor. fazilet saadet, ak, has, gelecek deva 

  • Bbb17 Nisan 2021 21:46

    Her zırvayı haber yapmak zorundamısınız

  • çakmaa virus18 Nisan 2021 22:45

    saygılı olma edeptendır..her işi sahi kedi gibi görürmüş..haya edeptendirr..

  • Umut 5317 Nisan 2021 21:40

    Bu her şeyi bilen her konuda yorum yapan bilgisiz bilgelerden bezdik. Yeter artık milletin kafasını kurcalamayın. Tıp bilimcilerin işi yok da senin nufusunu azaltacak. Dünya genelinde onlarca farklı aşı üretiliyor. Millet hastalıktan kırılıyor, hastane yoğun bakımlarını bırak servislerde yer kalmamış. Entübe hastalar günlerce acil sedyelerinin üzerinde yaşam mücadelesi verirken böyle bir açıklama yapmanın zamanı mı? İnşallah senin eline düşmek zorunda kalmaz bu millet. Ufkun yok hezeyanların çok.

  • vatandaş17 Nisan 2021 21:33

    bunların işi gücü  bilime şüphe düşürmek ,e sen yap ,yapamaz çünkü aşı üfürmeye benzemiyor ciddi bilimsel ,hurafe yok ,ne var o zaman ,işte böyle zırvalama var