E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEnflasyon rakamları açıklanacak---

Enflasyon rakamları açıklanacak

Enflasyon rakamları açıklanacak
03 Aralık 2013 - 00:30 borsagundem.com

TÜİK, kasım ayı üretici ve tüketici fiyat endekslerini açıklayacak. Hazine'den tahvil ihracı yapılacak. İstanbul'da bilişim konferansı yapılacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen TÜBİTAK Bilim ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK-Gelişmekte Olan Dünya İçin Bilimler Akademisi (TWAS) Teşvik Ödülü törenine katılacak. Törende, Bakanlar Egemen Bağış ile Nihat Ergün de yer alacak. - Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (Ankara/11.00/15.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (TBMM/12.00)

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısına katılacak.
(TBMM/11.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Washington temasları kapsamında, ABD Kongre'sinde görüşmelerde bulunacak.

MHP ve BDP TBMM grupları toplanacak. (10.30/12.30)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ATO Congresium'da düzenlenen, "Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar" programına katılacak. (Ankara/14.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin’i kabul edecek.
(Ankara/14.00)  

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve beraberindeki heyeti kabul edecek, TÜSİAD ve TÜBİSAD tarafından düzenlenen "Yenilikçi Türkiye İçin Bilişim" Konferansı'na katılacak. (Ankara/13.15/İstanbul/17.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak. (Brüksel)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) 12. kuruluş yıl dönümü kapsamında, "Türkiye Enerji Piyasalarına Yönelik Stratejik Açılım ve Yeni Düzenleyici Perspektifler" konulu programa katılacak, İstanbul Sanayi Odası yönetimini kabul edecek, EPDK resepsiyonunda bulunacak. (Ankara/09.15/11.00/19.30)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'na konuk olacak. (Ankara/10.00)

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershane derneklerinin temsilcilerini kabul edecek, görüşme sonrası ortak basın açıklaması yapılacak. (Ankara/10.45)

TBMM Genel Kurulu'nda, Tam Gün Yasası'nda değişiklik öngören kanun tasarısı görüşülecek. (15.00)

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), üye ülkelerdeki öğrencilerin performansıyla ilgili hazırladığı değerlendirme "PISA"’ raporunu açıklayacak. (Paris)

Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayı tüketici ve üretici fiyat endekslerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Hazine Müsteşarlığı 2 ve 10 yıl vadeli devlet tahvilinin yeniden ihracını gerçekleştirecek. (Ankara)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)