E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'En değerli maden' temizlik ürünü oldu---

'En değerli maden' temizlik ürünü oldu

'En değerli maden' temizlik ürünü oldu
14 Ağustos 2015 - 05:07 borsagundem.com

Eti Maden İşletmeleri, çamaşır makinelerinde kullanılmak üzere ‘bor’ madeninden, petrol ve kimyevi madde içermeyen ‘Eti Matik’i piyasaya sundu

Dünyanın en değerli madenleri arasında yer alan bor elementi ile yapılan Eti Matik’in tamamının devlet tarafından üretildiğini belirten Çukurova Baş Bayisi Bivaş Kozmetik Genel Müdürü Metin Alan, ürünün en önemli özelliğinin petrol ve kimyevi madde içermemesi olduğunu söyledi. Eti Matik’in doğal bir ürün olduğunu kaydeden Alan, şunları söyledi:

"AYNI ZAMANDA KİREÇ ÇÖZÜCÜ"

“Hiçbir ek yumuşatıcı, beyazlatıcı veya leke çıkarıcıya gerek kalmadan kullanılabiliyor. Makinedeki kireci temizliyor. Eti Matik kimyasal madde barındırmayan, içinde bor, bitkisel sabun ve soda bulunduran doğal bir temizlik ürünüdür. Kimyasal içeriği olan deterjanlar ile yıkanan çamaşırları, 4 kullanımdan sonra üzerindeki kimyasal maddelerden arındırır. Fiyatı da çok uygundur.”
Eti Matik Bölge Distribütörü Yeni Çatı Gıda Bölge Müdürü Umut Çetin ise tanıtma amacıyla 300 gramlık 30 bin paket Eti Matik dağıttıklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)