E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyet'te yeni görevden almalar---

Emniyet'te yeni görevden almalar

Emniyet'te yeni görevden almalar
06 Ocak 2014 - 01:00 borsagundem.com

Mersin KOM'da 4 amir ve 17 polis memurunun görev yerleri değiştirildi. Şanlıurfa'da ise KOM Şube Müdürü Ahmet Davulcu görevden alındı

Türkiye'nin bir çok şehrinde emniyet müdürlüklerinde yaşanan görev değişikliğine Mersin ve Şanlıurfa'da da devam edildi.

Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünden, 4 amir, 17 polis memuru olmak üzere toplam 21 kişinin görev yerleri değiştirildi. Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden 4 amir, 11 polis memuru ile Mersin İstihbarat Şube Müdürlüğünden 6 polis memuru mevcut görev yerlerinden alınarak, Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı çeşitli polis merkezlerinde görevlendirildiler. 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nde yaklaşık 1.5 yıldır görev yapan 3’üncü Sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Davulcu, dün akşam saatlerinde görevinden alınarak Tanık Koruma Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Davulcu’nun yerine henüz atama yapılmadı.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sebep06 Ocak 2014 02:15

    Bir Allahın kulu çıkıp bu sebepsiz atamalara ne zaman adam gibi açıklık getirecek..??????? görev yeriniz keyfi olarak değişmiştir....sebep!! canımız öyle istedi !!!!!!!!! ALLAH ALLAH......