E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyet Genel Müdürlüğü’nde deprem---

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde deprem

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde deprem
15 Ocak 2014 - 10:30 borsagundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çok sayıda personelin görev yeri değişti

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çok sayıda personelin görev yeri değiştirildi. Polis ve sivil memurlar, nerede görevlendirildiklerini öğrenmek isteyince bilgisayarlar aşırı yüklenme nedeniyle kilitlendi.

“Büyük rüşvet” operasyonun ardından Emniyet’te başlayan görevden almalar ve yer değiştirmeler İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın gelişiyle de tüm hızıyla devam ediyor. 17 Aralık operasyonun hemen ardından Ankara’da Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirilen 3 müdür yeniden görevden alındı. Başta KOM daire olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bir gecede 500 kişinin yeri değiştirildi.

KOM DAİREDEN ŞUBE MÜDÜRLERİ GİTTİ

EGM’de dün geceyarısı kararıyla KOM Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürleri Mikail Uçak, Serkan Gürkan, Nadir Koçak, Tarkan Şahin, Adem Şahin ve İsmail Çakır görevden alındı. Başta KOM olmak üzere Asayiş, Personel, Güvenlik Daireler olmak üzere 500’e yakın şube müdürü, amir, memurun görev yeri değiştirildi.

ANKARA EMNİYETİNDE MÜDÜR YARDIMCILARI GİTTİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ise 6 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı. Görevden alınan 3 Emniyet Müdür Yardımcısı 17 Aralık Operasyonun hemen ardından göreve getirilmişti. Ankara Emniyet Müdür Yardımcıları Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, Savaş Demirel ve İsmail Özyardımcı görevden alınarak Elmadağ’daki polis okuluna gönderildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÇAYELİLİLER.15 Ocak 2014 20:48

    Buişlerin sonunu hiçte iyi görmüyorum ülke neyazıkki iç felakete sürükleniyor bunuda yapan devletin başındakiler kendilerini ne zannediyorlar bulunmayan HİNT KUMAŞI,mı sanıyorlar unutmayınki sizden büyükte ALLAH var.askeriye vede emniyet sizler kendi kendinize kumpas kurarak birbirlerinizi harcıyorsunuz birilerinin burnu KAFDAĞINDA kalacak diye bukadar yırtınma neden bu ülkede cumhur başkanı veya başbakan bile hatalıysa cezasını çekmelidirbu ülkenin başına onları bizlerin verdiği oylarlan getirdik şimdi ise bizleri yok sayarak kendi isteklerine göre kanunlar çıkartıp bizleri korkuya itmeye çalışıyorlar ama bizler osmanlı torunlarıyız bize yaptıkları vız gelir TIRIS gider.ülkeyi yönetmeye çalışan emniyet güçlerine yazıklar olsun bir adam sizleri bir birinize sokarak üstünlüğü ele almaya çalışıyor.ama bu olaylar halkın arasına sızmasın yoksa gerisi toz duman olur .

  • CIA15 Ocak 2014 18:35

    General Sisi ne olacak?

  • Vatandas15 Ocak 2014 16:39

    Icerde Kutuplasma,Guc ayrimlari Ve bolunme,Tamamen bunun hazirligi

  • dlbyz15 Ocak 2014 14:11

    mentalite ve algılama kapasitesi değişmeden yer değişse ne yazar gönül yazar, askeri lav edin mısır yada ukrayna olalım zimbabyede olabiliriz

  • transformers15 Ocak 2014 13:35

    bu adamların ne olduklarını bir gece de mi anladınız bu adamlar size çalışırken diğer muhalefeti ortadan kaldırırken kahramandı destancıydı bir devlet böyle amatörce yönetilmez kendinin polisi iş adamı (sözde iş adamı) yargıcı hakimi mahkemesi olursa o devlet kesinliklikle batar bölünür yabancıların kontrolüne girer tc tarihinin en amatör ve kendince en kurnaz yönetimiyle karşı karşıyayız kendine demokrasi kendine hukuk kendine ekonomi yönetimi

  • ortaboy yatırımcı15 Ocak 2014 12:04

    vatandaş da sizi tasviye edecek seçimde suyunuz ısındı artık hortumcular !!!!!

  • krn-i15 Ocak 2014 11:55

    Polis olurken ben istediğim yerde çalışacağım diye bir kural mı vardı nerede istenirseniz orada çalışacaksınız

  • cenk15 Ocak 2014 11:53

    30 mart hersey belli olacak tamam mı devam mı

  • mrt olk15 Ocak 2014 11:21

    Dost bildiklerimiz bizi sırtımızdan hançerledi hançerin nereden geleceği belli değil gayet tabi hükümet önlemini alacak

  • YORUMDUR15 Ocak 2014 10:52

    sürün bakalım 28 ŞUBAT'a maruz kalınca onlar gibi olan sevimli yaratıklar:)

  • Müdür15 Ocak 2014 10:51

    Böyle bir emniyet genel müdürü bulmak zor. Tüm teşkilatını siyasiler hallaç pamuğu gibi atıyor. Zatı muhterem koltuğa yapışmış sadece seyrediyor. Astları nasıl güvenecek de iş yapacak.