E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEmlak GYO'dan yabancı satışı raporu---

Emlak GYO'dan yabancı satışı raporu

Emlak GYO'dan yabancı satışı raporu
14 Kasım 2016 - 07:36 borsagundem.com

Emlak GYO, Ekim'de yabancılara 453 adet satış gerçekleştirdi

Emlak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, 2016 yılı Ekim ayında yabancı ülke vatandaşlarına yapılan satış raporu ile ilgili bilgi verildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Şirketimiz tarafından geliştirilen projelerde, 1 Ocak-31 Ekim 2016 tarihleri itibariyle, toplamda 5.070.539.972 TL (KDV Hariç) değerinde, 6.697 adet bağımsız bölümün satışı (ön satışlar dahil) gerçekleştirilmiştir.

Bu satışların toplamda 288.020.670 TL (KDV Hariç) değerindeki, 453 adeti yabancı ülke vatandaşlarına gerçekleştirilmiştir.

Yıllık dönemler göz önünde bulundurularak hazırlanan yabancı ülke vatandaşlarına satışı tamamlanmış (ön satışlar dahil) bağımsız bölümler raporu ekte PDF dosya olarak sunulmaktadır.

Yıllık ve aylık satış dağılım tablolarında belirtilen satış rakamlarının belirlenme süreci, alıcının noter huzurunda sözleşmelerini imzalaması, peşinat tutarının yatırılması ve sözleşmelerin Şirketimiz tarafından onaylanması ile tamamlanmaktadır.

Bu işlemlerin tamamlanması zaman alabilmektedir.

Bu nedenle bir önceki ay veya aylarda açıklanan satış rakamlarının artması söz konusu olabilmektedir.

Satışlara ilaveler olabileceği gibi alıcıların cayma haklarını kullanmaları ve iptallerden kaynaklanan azalmalar da söz konusu olabilir. 

 Paylaşımlarda Yüklenicilere kalan bağımsız bölümler de satış rakamlarına yansıtılmıştır. Opsiyonlar satış adetlerinde dikkate alınmamaktadır .

                  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)