E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElektrik abonesine taraftar paketi---

Elektrik abonesine taraftar paketi

Elektrik abonesine taraftar paketi
24 Mayıs 2016 - 04:04 borsagundem.com

CLK Boğaziçi Elektrik de Euro 2016'da mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için taraftar hediye paketli kampanya başlattı

10 Haziran’da Fransa’nın başkenti Paris’te başlayacak UEFA EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na sayılı günler kala farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar düzenledikleri tüketiciye fayda kampanyalarıyla milyonlarca futbolseverlerin heyecanına ortak olmayı amaçlıyor.

CLK Boğaziçi Elektrik de şampiyonada mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için taraftar hediye paketli kampanya başlattı. İçeriği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile birlikte hazırlanan ‘Taraftarın Enerjisi Sahada’ kampanyasıyla Serbest Tüketici sözleşmesi yapanlara indirimli elektriğin yanı sıra Türkiye A Milli Takımı’nın ilk defa UEFA UERO 2016’da giyeceği özel tasarımlı resmi formaları hediye edilecek. Serbest Tüketiciler formanın yerine indirime ek olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı resmi tişörtü, şapkası, futbol topu ve atkısından oluşan taraftar hediye paketlerini de seçebilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)