E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkrem İmamoğlu: Toplantıya çağrılmadım---

Ekrem İmamoğlu: Toplantıya çağrılmadım

Ekrem İmamoğlu: Toplantıya çağrılmadım
29 Eylül 2019 - 14:11 borsagundem.com

Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı'na çağrılmadığını söyleyen İmamoğlu, "Deprem olduğu andan 4 dakika sonra Vali Bey'i arayıp 'AKOM'a geçiyorum' dedim ve 18.30'a kadar orada çalıştım. İkinci gün yapılan toplantıya çağrılmadım" dedi

Gündeme ilişkin açılmalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığını İstanbul’da yapılan Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı’na çağrılmadığını söyledi. İmamoğlu valiliğin ‘toplantıya çağrıldı’ açıklamasından sonra valiliği aradığını ve açıklamanın gerçeği yansıtmadığını dile getirdiğini söyledi. İmamoğlu “konu ile ilgili sessizliğim devlet terbiyem ve sürece olan saygımdan dolayıdır” dedi.

İmamoğlu bir gazetecinin ‘Siz çağrılmadıysanız genel sekreter nasıl katıldı?’ sorusu üzerine İmamoğlu “AFAD’ın 28 birim başkanı var. Bir gün önce ’28 birim başkanından yarın rapor alacağım, hesap soracağım’ diyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı birim başkanlarını davet ediyor. Ben de genel sekreter yardımcımızın süreci takip etmesini istedim. 28 birim başkanından biri itfaiye daire başkanı, diğeri defin işleri başkanı” dedi.

İmamoğlu Deprem olduğu andan 4 dakika sonra Vali Bey’i arayıp ‘AKOM’a geçiyorum’ dedim ve 18.30’a kadar orada çalıştım. İkinci gün yapılan toplantıya çağrılmadım. Birilerinin beni masada isteyip istemesi umurumda değil.” diye konuştu

İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları:

Buradan bazı gazeteciler sesleniyorum. Valiliğin açıklamasından sonra çıkıp özür diyenlerin özürlerini kabul etmiyorum.  Burada konunun tarafı var, açar sorarsınız. Bu gazetecilerin açıklamalarını zavallı açıklamalar olarak buluyorum, üzülüyorum. Kendinize bazı bakanların açıklamalarını referans alıp yazdıktan sonra söylenen sözlerin bir önemi yok.

Buradan devlet yetkilerine de seslemek istiyorum. Seçim bitti, geride kaldı. Onları artık bir tarafa bırakalım. benim için deprem bu şehrin en önemlisi meselesidir. Benim için öncelikli mesele depremdir. Gelin enerjimizi buna yöneltelim. Birlikte çözüm üretelim.

Haydarpaşa ve Sirkeci garları için yapılacak ihaleler ile ilgili soruya yanıt veren İmamoğlu şunları söyledi:

İhaleye katılacağımızı açıklamamızdan sonra Bakanlığın aceleyle ‘belediyenin katılması doğru olmaz’ açıklaması yapmasını anlamış değilim. Ayrıca ihale şart namesinde ortaya konan şartları hayretle takip ediyoruz. Türkiye’de o şartlara sahip bir yada iki televizyon var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (81)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akigo01 Ekim 2019 10:55

    Bence imamoğlunu çöpe versinler hem İstanbulu gezer hem Bi işe yarar

  • Yılmaz30 Eylül 2019 19:48

    Ekrem hayatın yalan,sadece gülüyorum ibb başkanı vah vah sen hizmet için gelmedin bunu chpli bile çok iyi biliyor,ancak ortalık karışsın gerisi boş laflar.

  • pazarci30 Eylül 2019 14:13

    hizmet edemeyenlerin/etmek istemeyenlerin ,projesi olmayanlarin mazeretleri hicbirzam bitmez.hizmet etmek icin ayagina kirmizi hali serelim bari ,birde pembe kolye takalim yakana ,biblo guzeli.....yaktiniz Istanbulu,ama betewr olun........

  • vatandaş30 Eylül 2019 13:30

    İmamoğlunun toplantıya gitmemesi gayet doğaldır. niye gitsin. Gitse ve toplantıda " istanbulda doğal afet durumunda toplanmak için ayrılan alanlara. AVM ler yaptınız, yandaş mutahitlere peşkeş çektirdiniz,konut yaptınız. veya hiç ihtiyaç olmadan meydanlara devasa camiler taptırdınız... derse dinyeyecek bir AKP li olacak mı. Söyleyecekleri tek söz "imamoğlu cami yapılmasına karşı " diyerek adamı cami düşmanı ilan edeceksiniz. iyi ki gitmemiş.

  • Yılmaz30 Eylül 2019 19:35

    Yazık sana.

  • Ateş30 Eylül 2019 19:15

    Helal sana

  • son söz...30 Eylül 2019 13:27

    Dünya çok değişti hizmet, dürüst, doğru haberler değil, yalan ve çamur atma siyaseti önde. Bunu da en güzel bizim başkanımız yapıyor. Arkandayız başkan, bırak onlar seni düzeltmekle uğraşsın, zaman harcasın..her gün bir bombanı bekliyoruz.

  • Halo30 Eylül 2019 12:16

    Hep mağdur hep mağdur

  • toplanma noktaları30 Eylül 2019 12:10

    Toplanma noktalarında hela yok, el yıkamaya su yok. Depremde evsiz kalanlar, çadır kurulanlar,yolların kapanması ile nasıl temiz ve  hijyenik duracak? depreme dayanıklı ev ve dönüşümü 25 yıldır yapmadın ... ebe  müslüman, bari depremden sonra adam gibi toplanma noktası yap bu millete.. vergi vergi, deprem vergisi her kuruşu ödeyen bu millet, hizmeti hak etmiyor mu? imamoğlu yapacak, tek inancım o...iş yapacan hukumet zaten yapardı, imamoğlu yapmaya başladı bile, tuvaletli, musluklu bazı yerler... evleri kabullendık, maaşlı olarak çalışıyor, adım atacak ekonomik güçte değiliz... bari deprem sonrası için umudumuz olsun  :( İmamoğlu da olmasa, herşey mukemmel diye siye kandırcaklar milleti. o vergilerimizi ABd yada başka ülkede deprem diye verseydik, villalar yapardılar bize, kral lar gibi toplanma alanları. Türkiye de vergiler çarçur, yandaşa, yolsuzlupa gidiyor. sayıştay rapot yayınlıyor. gören yok, savcılar ortada yok. yazık yaa hızlızlardan bıktık

  • ...30 Eylül 2019 12:06

    Bu millet, helal süt emmişlere, gün gelir o mevkilerin başına geçirir. Yoluncan şaşma, İşini görevini yap. Depremi ciddiye alanlar 25  yıldır gereğini yapardı. TOplanma notkası yapamayanların süslü püslü konferans ve kriz masaları vitrin gibi bişe ...Biz senin yaptığın gibi reel icraatları görmek istiyoruz başkan... Çıldıranlar, köpürenler, çatlayanları kendi haline bırak başkan...

  • alabao30 Eylül 2019 11:59

    28 amirin gidiyor sen onları kontrole eleman görevlendiriyorsun sen oranın doğal uyesisin eeee ne bekliyorsun gitmen için kırmızı halı mı sersinler. sen ne kadar basİT bir adam cıktın. bu kadar insanın hayatının konuşulduğu yerde olmamak için daha öenmli ne işin vardı.

  • önce vatan30 Eylül 2019 13:22

    tam provakatör ortalık kızışsın nasıl olursa olsun neyi bekliyordun gitmek için

  • durum30 Eylül 2019 11:35

    Atanmışların seçilmişler üzerindek baskısı gittikçe artıyor. halkın iradesi yok sayılmaya başlandı. Bu sonuç itibarıyla büyük sorunlar yaratmaya aday. iktidar bunu iyi hesaplamalı.

  • alabao30 Eylül 2019 11:00

    HADİ ORADAN DESEYDİNİZ. 

  • ahmet30 Eylül 2019 09:05

    Aşağıda Ekrem imamoğluna saldıranlar ,biraz vicdanlı olun  açıp da bugünkü Deniz Zeyreğin yazısını okuyun.

  • Geldi bunları .....30 Eylül 2019 08:58

    Cenabet sensin lan satılmıs

  • Vatandaş 30 Eylül 2019 00:59

    Seni CHP den farklı sandık. Adam dedik oy verdik. Gördük CHP aynı CHP. Sizden adam çıkmıyormuş. 85 milyona yalan söylüyorsun

  • Halk 30 Eylül 2019 00:57

    Yalandan kim ölmüş, aklı sıra bu durumdan prim yapmaya çalışıyor

  • Vb29 Eylül 2019 23:54

    istanbulu alsın tepe tepe kullansın gözüm yok , adam kazandı , ama hiç bir soruya net cevap vermemesine hayranım, kesinlikle utanma çekinme mahçup olurum korkusu yok adamda...... kılıçdaroğlu Yalancı version 1.0 , Ekrem Müdafa Yalancı version 2.0  , bi de chp kendini geliştirmiyor diyolar

  • Eski chp şi29 Eylül 2019 23:48

    Ben ömrümde ilk defa sol partiye oy verdim oda Ekrem imam oğluna nasip oldu ama görüyorum ki 100 sene önceki CHP neyse bugünkü de aynı değişen hiçbir şey yok şu anda diyorum ki keşke ellerim kırılsaydı da CHP’ye oy vermeseydim

  • Tufan30 Eylül 2019 09:40

    Keşke!

  • Suzan Akça29 Eylül 2019 23:04

    Bir chpli olarak partimden iğreniyorum.resmen dış güçler ile işbirlikçi bir yapı olduk.bence devlet hdp ile birlikte chp yi terör destekçisi ve yatakçısı olarak kapatmalıdır.illa sol ise vatan partisi var dsp var.hiç olmazsa milleyetçi partiler.

  • Trol avcısı30 Eylül 2019 10:59

    Chp'liymiş Yalancının

  • Cenabet ekrem müdafa29 Eylül 2019 22:57

    Ekrem bey bence cok basarılısız.siz bu makarnacı trolleri dikkate almayın.Tarkanında dedigi gibi sizden beklenen çok fazla...bu arada sıla da sizi konserine bekliyor başkanım canımın içi.

  • Cunup ekremmüdafa29 Eylül 2019 22:52

    Ekrem bey selamlar...hocam sizce neden bu aralar dogal afetler coğaldı istanbulda..

  • Ekremoğlan29 Eylül 2019 22:48

    Ekrem beycim boşver sen takma bunları.senin işin bu değilki!biz seni niye seçtik istanbulun başına ye iç eğlen diye.tatil bol güneş konserler daha bu millet senden ne bekliyorki sende insansın herkesin yapabilecegi sınırlı...sen bos ver takma bu cahil önyargılı makarnacıları....biz seni seviyoruz ..

  • Ekremsencenabetmidolaşıyon29 Eylül 2019 22:41

    Deprem sel fırtına allahhhh alllahhh... vardır bundada bir hikmet

  • AHMET ÖZBİR29 Eylül 2019 22:21

    RENKLİ DAVETİYE İSTERİM !.. AFET Koordinasyon Merkezi üyelerinin tamamı toplantıda olması söyleniyor, ancak beyefendi Ekrem ayrıcalıklı olduğunu dile getirip, bana ayrıca MATBAADA RENKLİ BASILMIŞ DAVETİYE şart ötesi Whapsat diyor. Vah İstanbullu vah, büyük zelzele kapıda, Ekrem efendi ise benlik peşinde.

  • Cego 29 Eylül 2019 21:05

    Bu trollere helal olsun kardeşim sizin ne yaptığınızı çok iyi biliyoruz. Geçen hafta mahkeme kararı çıktı ne oldu biliyormusunuz. 31 Mart seçimlerinde sonuçları değiştirecek hiç bir şey olmamış. Buda size kapak olsun.

  • aa29 Eylül 2019 20:53

    Deprem sonrasında İstanbul da yaşanan panik ve kaosun sorumlusu Vali dir,  Kamu binalarının boşaltılması ve okulların resmi kurumların  tatil edilmesi kararı insanları paniğe sevkederek  aynı anda yollara düşmeleri trafiği kilitledi, böyle bir karar için beklenebilirdi, okullarda zaten gerekli önlemler alınmış öğrenciler okul bahçelerine toplanmışlardı, deprem kısa sürdü okul yöneticileri insiyatifi alarak gerekli düzenlemeleri yapabilirdi keza resmi kurumların tatil edilmesi de paniği arttırdı zira hiç bir özel kurum tatil kararı almadı, vali ve cumhurbaşkanı yardımcısı AFAD ı dinleyeceklerine  bilim adamlarına kulak verselerdi bu kadar panik yaşanmazdı. Diğer taraftan bu şehrin seçilmiş başkanı varken devre dışı bırakılması  hoş ve etik değildir, 

  • Ozan29 Eylül 2019 20:52

    Seninle uğraştıkları hergün bunlardan dahada nefret ediyorum,ne pis herifler çıktı bunlar,işleri güçleri tehtid,şantaş,yalan,iftira ...

  • Ali bir29 Eylül 2019 22:58

    Yalanla dolanla milleti kandırdığınızı düşünün

  • abdullah29 Eylül 2019 21:38

    sen kendin araştır imamoğlu afad a katılmadığı gün hangi konferanstalara katıldı daha önemli işleri vardı güvenlik koridoruna karşılık suriyede koridoru oluşturma konferanslarıyla meşgüldüler cumbur halksız pırtı

  • seçmen29 Eylül 2019 20:28

    siz merak etmeyin Sn. İmamoğlu, biz her şeyi görüyoruz... birilerinin  sizi gölgede bırakmak istemesi sizin  İBB başkanı olma gerçeğini değiştirmeyecek, biz İstanbul da  kimsenin emrinde ve gölgesinde olmayan bir başkan olduğunu biliyoruz.

  • Ali bir29 Eylül 2019 22:59

    Gerçekten mi yalanla dolanla milleti kandırdığınızı düşünün

  • Ramazan erikli29 Eylül 2019 22:49

    Bak sizlere diyim imamın kayığına binmeyin sonunuz hüsran olur

  • abdullah29 Eylül 2019 21:52

    akom afad hepsi birbirine karıştı iyice sinirlendim hep bu ahmak yorumlar ve geri zekalı editörün yorumlarımı yayınlamaması yüzünden akom un adı ne ibb akom daire başkanlığı ev sahibi davet mi arar? ahmak olursa kendini dev değilde deve aynasında görürse arar. milleti hala aldatabiliyorya helalk olsun hala nasıl inanıyor apaçık görülüyor

  • abdullah29 Eylül 2019 21:41

    yöneticilrindendir. diyecktim kurucu demişim editöre sinirimden.

  • abdullah29 Eylül 2019 21:19

    apaçık yalan söylüyor afad da ibb ev sahibidir. kurucusu da ibb dir.

  • Y.a29 Eylül 2019 19:42

    Adamsin imamoğlu. Gelecekteki cumhurbaşkanı.

  • Yılmaz30 Eylül 2019 19:43

    Ekrem ancak araç parkını yönetir...

  • Cem dilay29 Eylül 2019 22:50

    Geleceğin Cumhurbaşkanı mı yaw siz imam için ikinci Atatürk bile demiştiniz lan bırakın büfeye eleman diye almam

  • Bülent 29 Eylül 2019 22:12

    Eyvah İmamoğlu daha İstanbul u yönetemiyor birde çumhurbaşkanımı ülkenin halini düşünemiyorum. Biraz gerçekçi olalım

  • Bülent 29 Eylül 2019 19:24

    İmamoğlu sadece siyaset yapıyor. Sayım başkan sen siyaseti bıraka artık zahmet olacak ama İstanbulu belediye başkanı olduğunu hatırlada ne hizmet yapacaksın görelim. Sadece boş laf ediyorsun. Olduğun makam devlet makamı sen davet bekliyorsan vay halimize.

  • Fatma ceylan29 Eylül 2019 23:00

    Boş laflar profesörü imamoğlu

  • Melis can29 Eylül 2019 22:51

    Hizmet mi dedin hizmet etmeye gelmedi ki ne hizmeti lafla peynir gemisi yürütmeye geldi

  • Ayşe Bircan 29 Eylül 2019 18:58

    İmamoğlu Hayatın yalan üzerinden siyaset yaparak geçiyor milletin gözünün içine bakarak yalan konuşmaya devam et elbet bu milletin tokatını yiyeceksin

  • Ayşe bircan29 Eylül 2019 22:55

    Sen 23 haziranı hatırlıyorsun ama bundan 9 seçim önce yediğiniz tokatları hatırlamıyorsun ama doğru işinize gelmiyor hiç merak etmeyin size bu sefer Osmanlı tokatı atacağız siz Atatürk’ün kemiklerini sızlattınız

  • As29 Eylül 2019 20:36

    Ayşe öyle anlaşılıyor ki hala 23 Haziran ın etkisindesin, Hatırlarsan bu millet 23 Haziranda yalan siyaset yapanlara güzel bir tokat atmıştı,  

  • corleone29 Eylül 2019 18:44

    ne kadar çok trol var hep para bunlar

  • BİR DOST29 Eylül 2019 21:24

    Ben bu sözü duyunca, Taksim çapulcuları oradan geçen vatandaş olay çıkaranlara kızınca Çapulcu, vatandaşa konuşmak için kaç para alıyorsun demişti hep o aklıma gelir. Sonra o  çapulculara fon akıtanlar şuan ya kaçaklar ya da godesteler. Diyeceğim herkes karşısındakini kendisi gibi bilir.  

  • abdullah29 Eylül 2019 20:40

    sen kaç para alıyorsan diğerleri de o kadar alıyor.

  • Sen29 Eylül 2019 18:07

    Ekrem İmamoğlu sen nasıl bir mültezersin Seni çağırdıklarına herkes çok iyi biliyor. Artık insanların aklıyla dalga geçmeyi bırak böyle giderse gerçekten adın yalancı ekrana çıkacak ki zaten çıkmaya başladı Sana Oy verdiğim güne lanet ediyorum

  • Sen kimsin Yorumuna cevaptır29 Eylül 2019 22:24

    Adam ne güzel yorumunda belirtmiş CHP’li ama senin gibi kara kafalı değil gezi zihniyetle işine gelmeyen kendinden olan birini bile kabul etmiyorsun adam oy vermiş fakat oyu attığına pişman ettirilmiş Yalancı ekreme Oy verip şu anda pişman olan binlerce insanı tanıyor sen de bunu kabullen

  • Sen Kimsin?29 Eylül 2019 20:41

    sen İmamoğlu na oy verdiğini iddia ederek yalan söylüyorsun,  düpedüz bir AKP trolüsün.. sen git aklını kime kiraladıysan ona sor, olmayan aklınla kim neden seninle dalga geçsin ki...  istanbul u kaybetmeyi hazmedemeyenler pervasızca yandaş medya ile birlikte İmamoğlunu karalamaya ve kötülemeye çalışıyor, ama merak etmeyin 23 Haziran 2023 ün öncüsüydü daha büyüğüne hazır olun, 

  • 31 Mart29 Eylül 2019 17:21

    Ak troller istedikleri kadar bağırıp hakaret etsinler fark etmez, zira gerçeği tam olarak anlayıp gören halk sadece Sn. İmamoğlu' nun söylediklerine inanıyor. Özellikle, önemli makamlarda bulunan yöneticilerin yanlış bilgi vermeye devam etmeleri çok düşündürücü gerçekten.

  • KILIÇ29 Eylül 2019 17:59

    bilgisimi varki bilgi versin .

  • Helal etmiyorum.29 Eylül 2019 17:08

    vergi veriyorum hizmet istiyorum. Deprem günü, hemde, devlet beni belediye başkanı ile cezalandırıyor ?Ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım. AKP deb önce bu topraklarda ben zaten yaşıyordum. İmamoğlu seçilen, 2 seçimde de seçildi. Mahkeme dün, "seçimlerde hile yok "  dedi Mahkeme sonuçlandı. Bura rağmen, bana hizmet için maaş alanlar, beni deprem günü, panikli günde, izmetlere ulaşmamı engellemek için türlü oyunlar yapıyor. Haram olsun her bir kuruş. Hangi dinde böyle oyunlar var ? Benim dinimde yok, ben müslümanım ya siz? neye dayanarak böyle adım attınız ?

  • Helal başkan,29 Eylül 2019 17:03

    Öncelikvatandaşın hizmeti ve acil durumlarıdır. Seni herkes çok seviyor. Olgun bir beyefendisin. Oylarımız sana artık. iş yapan adamları özlemişiz. Devlet belediye başkanını sürece dahil etmiyorsa seçilen başkanın vatandaşları temsilsiz kalmıştır. Vatdandaş din harici, depremlede oy devşirilecek oyunlara kanmıyor. İmamoğlu seviliyorsun...

  • KILIÇ29 Eylül 2019 16:50

    İNSANLAR ÖNCE İCRAATI İLE ÖVÜNÜR SEÇİLDİN TATİLE GİTTİN ,DİYARBAKIRDA HDPLİ BELEDİYE BAŞKANLIGINDAN ALINANLARI ZİYARETE GİTTİN İSTANBULA BİR HİZMETİN YOKKİ SENDE ÇAGRILMAMIŞINDIR .İNSANLAR KENDİNDE KABAHAT ARAMAZ HEP HAKLIYIM DER İŞTEN ATTIGIN O GARİBAN İŞÇİLERİN ÇOLUK ÇOCUGUNUN RIZKINI KESMEKLE SEN İYİ ÖVÜN BAŞKA İCRAATIN YOK.

  • istanbudamısın sen ?29 Eylül 2019 17:11

    bir ev yıkılsa, dışarı çıksan, karın kızın, bacın, anan, affedersin s.çacak kapalı mekan, ellerini yıkıca temiz su bulamıyor. çocuk parkları toplanma alanı deniyor. 20 yıldır ne ettin de ? 21 yılda utanamdan bizans oyunları ile, milleti tahrik etmeye çalışıyorsun ? 1990 lerda akp hukumetlerince toplanan o paralarda hela mı yaptınız? çeşme mi bağladınız ? deprem hazırlın yok ... kabul.. bari depremden sonra hazırlık yapanı engelleyen, bölücü örgütün maşasızıdr. fetonun oyuncağıdır. Ülkei kaasa o panikli ortamda sürüklemeyek isteyen vatan hainidir. Senin gibiler fetodan dönme, pişman olmuş makrube yeniş, korkudan akepe destekliyor ayağına yatanlardansın. Hesaplar sorulur kardeşim. Mllet uyamdımı, kral kaçarmış...

  • Q29 Eylül 2019 16:45

    bebekler gibi ağlıyor.emzik istermisin.tey tey süt verin de ağlasın çarılmamış.az daha ağla belki meme ver olur.herkese çok güzel geçi...

  • q30 Eylül 2019 00:31

    sayın :)) teşekkür ederim iyi dileklerinden dolyı allah bana nasip etsin kabeyi.inşallah sanada nasip olur.tertemiz  yer.bakalım nasip olacakmı

  • :))29 Eylül 2019 17:03

    İnek gibi sağılıyorsun, meme den bahsediyorsun :D sen git Kabede oyna...

  • DADAŞ29 Eylül 2019 16:39

    BU BİR REZALET HÜKÜMET SANKİ BAŞKA BİR ÜLKENİN BELEDİYE BAŞKANI GİBİ DAVRANIYOR BU İŞLER AVRUPADA YOK İŞTE BÖYLE AYRIMCILIKLA HİÇBİR YERE VARAMAZSINIZ GİTTİKCE BİTİYORSUNUZ

  • VATANDAŞ 29 Eylül 2019 15:57

    Sn.imamğlu"nu itibarsızlaştırma ve görmezden gelme politikası iflas etti Bunu hâlâ anlamayanlar ilk CB seçiminde Imamoğlu aday olup da seçildiğinde gerçekle yüzyüze gelecekler. Mezarlıklar kibir ve kendini vaz geçilmez olarak gören kişilerle dolu.

  • Lütfü29 Eylül 2019 15:40

    Tosun paşa gelince çok kelle gidecek çok

  • astor29 Eylül 2019 15:31

    yardımcılarda akp li dir. başka nerden haber alacaklardır.  yada sadice onlar cagrıldı. adamsın İMAMOGLU cıldırıttın trolleri.

  • Erhan29 Eylül 2019 15:15

    Deprem üzerinden bile şov peşinde, şimdi okulda ders var ama öğrenci küsüyor beni özellikle çağırmadınız diye yahu ders saati belli, yeri belli bahaneye bakarmısın beni özellikle çağıracaksınız yoksa o derse girmem, şu an bu Ekremin yaptığıda bu, yazık ya İstanbul bu adama kaldı

  • Erhan29 Eylül 2019 23:50

    Zeka sorununuzmu var sizin, ben öğrenci okul olayını örnek veriyorum mecazi olarak, okul inşaatına konuyu getiriyorlar ohaa zekaya bak, işte bu zeka bu ekreme oy veren zeka, komedisiniz ha

  • rizeli29 Eylül 2019 21:17

    ağır gibi okullarda okuduk 90lı yıllarda, çıkmış bide okulmu yaptin diyosun

  • KA29 Eylül 2019 18:09

    29 okul deprem riski nedeniyle tatil edildi. Deprem vergileri nereye harcandı. Vergilerle neden depreme dayanıklı okullar yapılmadı .Hala anlamıyorsanız ya zır cahildiniz yada artniyetli

  • AhmetK29 Eylül 2019 14:54

    Adamın yardımcıları katılıyor, ona davet gitmemişmiş. Aklına geldıkce yada buyuklerı soyledıkce yalana ajitasyona basvuruyor. Yazık bu ülkeye gercekten

  • İstanbullu29 Eylül 2019 17:26

    Hakaret etmeden önce İBB başkan yardımcısının kim olduğunu incele!

  • Kaçan Grup29 Eylül 2019 14:42

    bakanlar, vali ve yandaş  medya A diyor, İmamoğlu B diyor. Ben tabi ki İmamoğlu'nun söylediğini güvenilir buluyorum. diğerlerini zaten biliyoruz.

  • Vatandaş 29 Eylül 2019 16:04

    (KAhmet).İMAMOĞLU nun davet edildiğine dair bir belge bir mesaj var mı ki KARNINDAN konuşuyorsun. Senin neyden haberin varda atıp tutuyorsun.Varsa bir belgen görelim.

  • AhmetK29 Eylül 2019 14:53

    Peki super zeka, yardımcıları ne arıyormus toplantıda??? Onlara malum mu olmus. Bence kendi muhakeme yetenegıne guven. Azıcık on yargısız beyın kullanın ya

  • Fenerli29 Eylül 2019 14:29

    Olmaman gereken yerlerde olursan olman gereken yerlerde olamazsin

  • Ata29 Eylül 2019 17:17

    Sen fenerli olamazsın.

  • Osm29 Eylül 2019 14:20

    Emrem den buyuk deprem mi olur Istanbul icin

  • RIZEli mulivbjk29 Eylül 2019 14:38

    Sen git dersine çalış.yarın okullar açık.boyundan büyük işlere karışma , babasının KUZUsu...