E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkmeğe zam mı geliyor?---

Ekmeğe zam mı geliyor?

Ekmeğe zam mı geliyor?
16 Kasım 2017 - 11:21 borsagundem.com

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmek fiyatlarıyla ilgili tartışma değerlendirdi

Türkiye genelinde ekmek fiyatlarına ilişkin olarak federasyon başkanı açıklamada bulundu.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı  Halil ibrahim Balcı "Ekmeğin kilogram fiyatı 5 liradır. Bu fiyatta herhangi bir değişiklik olmayacaktır" dedi.

Balcı, ekmek fiyatında 2018 yılının 6. ayına kadar bir değişiklik olmayacağını o tarihte yeniden bir değerlendirme yapılacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SALAKO16 Kasım 2017 16:14

    YAPMAZLARSA ADAM DEĞİLLER SEN TEPEDEN TIRNAĞA HERŞEYİ ZAMLA ÖTV Yİ YÜZDE KIRK YAP YAPMAZLARSA TUHAF EKMEK BULAMAYAN PASTA YESİN :)

  • kadır ugurlu16 Kasım 2017 11:39

    yılda 5,000,000 ( beş milyon) ekmeğin çöpe atıldığı bir ülke de yaşıyoruz.. her mahalle de en az 2-5 arasında değişen bir fırın sayısı var! kontrol mekanizmalarının da gevşekliğinden her geçen gün çöpe atılan ekmek sayısı ve ekmek fırınları çoğalıyor..Dünya açlıkla mücadele ederken (tabiiki de kuralık çeken ülkeler için söylüyorum) bizler da hafif bir bayatladımı çöpe atıyoruz..yazıktır günahtır..bunun vebalini gelecek nesillerimiz ödeyecekler..saygılarımla..