E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEgeli Co'dan lisans başvurusu iptali---

Egeli Co'dan lisans başvurusu iptali

Egeli Co'dan lisans başvurusu iptali
23 Mayıs 2014 - 11:08 borsagundem.com

Egeli Co'nun bağlı ortaklığı EGC Elektrik, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na yapmış olduğu lisans başvurusunun iptal edildiğini belirtti

Egeli Co Yatırım Holding'den yapılan KAP açıklamasında Şirketin bağlı ortaklıklarından, EGC Elektrik Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Denizli'de 39,5 MWm/137,10 MWe kurulu gücündeki, doğalgaz yakıtlı, termik-kombine çevrim tipindeki "Baklan Entegre Doğal Gaz ve Yoğunlaştırılmış Güneş Enerjisi Kombine Çevrim Santralı" için 01/03/2012 tarihli üretim lisans başvurusundan, değişen piyasa koşullarının projenin fizibilitesini beklenen karlılığı karşılayamayacak duruma getirmesi nedeniyle vazgeçtiği belirtildi. Açıklamada, başvurusunun işlemden kaldırılması ve 1 milyon TL tutarında yatırmış olduğu teminat mektubunun iade edilmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na başvuruda bulunduğunun şirkete bildirildiğine de yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)