E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEge Denizi açıklarında deprem---

Ege Denizi açıklarında deprem

Ege Denizi açıklarında deprem
06 Şubat 2021 - 19:34 borsagundem.com

Ege Denizi İzmir Karaburun açıklarında 4.1 ve 4 büyüklüğünde olmak üzere iki deprem meydana geldi. AFAD depremlerin ardından olumsuz bir durumun gerçekleşmediğini açıkladı

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı

Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

Depremin derinliği 8.4 km olarak açıklanırken saati 19.09 olarak belirtildi.

Bir deprem daha

İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında saat 21:22’de yerin 7.03 kilometre derinliğinde 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.1 olduğunu duyurdu.

Gelişmelerin takip edildiğini belirten AFAD tarafından “Geçmiş olsun İzmir. Karaburun açıklarında meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” açıklaması yapıldı.

Sivas-Kayseri il sınırında deprem paniği

 

İzmir'de gece yarısı bir korkutan deprem daha

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Faruk 07 Şubat 2021 16:50

    Ülkedeki belli etnik veya mezhep gruplarına karşı sürekli oluşturulan nefret söylemi ırkçı ifadelere karşı da hasasiyet gösterilmiş olsaydı bu söylem daha anlamlı olabilirdi

  • Hakan 07 Şubat 2021 16:47

    Ülke içindeki bazı medyada veya sosyal medyada veya politikacıların söylemlerinde uzun süredir ola gelen ırkçı söylemlere niye bugüne kadar hep görmezden gelindi acaba!

  • Ahmet07 Şubat 2021 16:43

    “Mezhepi soyu belli olan” kılıçdaroğluna söylenen bu söz hangi duyguları düşüncenin ürünğ ve hangi duyguları körüklüyor!

  • Yavuz07 Şubat 2021 16:38

    Bir parti lideri diğer bir parti partş “ senin ceddin mezhepin belli” şeklinde cümleler kurmamışmıydı, içinde ırkçılığı nefreti körükleme güdümü yok muydu? Bu ırkçılık mezhepçilik üstünden cepheleştirme oluşturma güdümğ yok muydu? kim kime demişti acaba!!??