E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünyanın en genç milyarderleri orada---

Dünyanın en genç milyarderleri orada

Dünyanın en genç milyarderleri orada
24 Kasım 2013 - 09:51 borsagundem.com

Çin'deki 157 milyarderin yaş ortalamasının 53 olduğu belirtiyor.

Çin dünyadaki milyarderlerin çoğuna sahip olmayabilir; ama en gençlerine sahip. Wealth-X ve UBS'in birlikte hazırlamış oldukları raporda, Çin'deki 157 milyarderin yaş ortalamasının 53 olduğu belirtiyor. Bu rakam, zenginlerin global yaş ortalamasının tam dokuz yaş altında gerçekleşiyor. Amerika'nın sahip olduğu 515 milyarderden sonra, ikici olarak en çok milyarder Çin'de bulunuyor. Çin geçtiğimiz sene milyarderler listesine 10 yeni isimi daha ekledi. Öte yandan CNBC'de yer alan habere göre ülkedeki milyarderlerin başı sahip oldukları güç ve servet nedeniyle dertte. Bir süre önce, milyarder ve insan hakları savunucusu Wang Gongquan yakın zamanda 'düzeni bozmak için gösteri yapmak' ile suçlanmıştı. Çinli-Amerikalı girişimci ve bloger Charles Xue Ağustos'ta tutuklanırken, bir süre ülkenin en zengin sekizinci insanı olan Xu Ming de dolandırıcılık suçundan dolayı tutuklanmıştı.
Yapılan bir araştırmaya göre Huren Rich listesinde (Forbes listesinin Çin versiyonu) bulunan milyarderlerin yüzde 17'si ya mahkemeye çıktı ya da tutuklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)