E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1,78 milyar dolarlık destek---

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1,78 milyar dolarlık destek

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1,78 milyar dolarlık destek
09 Şubat 2023 - 23:28 borsagundem.com

Dünya Bankası, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye için 1 milyar 780 milyon dolarlık kaynak sağlanacağını duyurdu.

Dünya Bankası, deprem felaketi sonrası Türkiye'ye 1,78 milyar dolarlık destek yapılacağını açıkladı.

Bankadan yapılan açıklamada, felaketin büyüklüğünün tahmin edilmesi, kurtarma ve yeniden inşa desteği için öncelikli alanların belirlenmesine yönelik hızlı bir hasar değerlendirmesinin başlatıldığı bildirildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arif10 Şubat 2023 18:59

    Merkez bankasına koyarlar eksi rezerve damla olur.

  • Latif10 Şubat 2023 12:35

    İnşallah parayı cebe atmazlar. Parayı oradaki binaların yapımı için vermeliler takip etmeliler parayı veren yabancılar. Güvenimiz yok.

  • Cumasız10 Şubat 2023 08:20

    Destek dedikleri en az yüzde 10 faizli (libor+kar) kredidir.  Dünya'da bu kadar kötü şartlarda kredi kullanan başka nir ülke var mı? Teknik olarak İflas etmiş durumda olan ülkeler bile eksi faizle para bulabilirken senin için yüzde 10 kazıklı para nimet olarak sunuluyor. Ey müzmin keriz uyan artık. Birde araya fitne sokmaya çalışıyor; inşallah doğru yere harcanırmış.

  • Vatandas Ahmed10 Şubat 2023 09:41

    Cumasız rumuzlu kardesim. Genel olarak endişelerinde hem haklısın hem de duyarlısın masaAllah... Ama bir düzeltme yapayım , bu sefer ki yardım HİBE şeklinde... Haberin aslı bu olsa gerek. Yine de bunların hicbir sozune yuzde 100 güvenilmez elbet. .. ulkemize ve diger deprem magduru ulke olan Suriye halkina buyuk gecmis olsun. Olulerimize rahmet kalanlara sabir ve metanetler dilerim... Gonullu veya gorevli herkesten Allah razı olsun ve kolayliklar diliyorum ..

  • Cumali09 Şubat 2023 23:42

    Helal olsun. İnşallah bu parada buhar olmaz da halk için harcanır.