E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDüğün çıkışı çatışmanın ortasında kaldılar---

Düğün çıkışı çatışmanın ortasında kaldılar

Düğün çıkışı çatışmanın ortasında kaldılar
09 Haziran 2014 - 04:07 borsagundem.com

Okmeydanı'nda düğün salonundan çıkan grup Lice'deki olayları protesto etmek için yol kesen grup ile polis arasındaki çatışmanın ortasında kaldı

Aralarında çocukların da bulunduğu grup, son anda çevredekilerin yardımıyla uzaklaştı. Kucağındaki bebeğiyle çatışmanın ortasından kalan bir baba ise korku dolu anlar yaşadı. Okmeydanı’nda sabah saatlerinden itibaren esnafı kepenk kapatmaya zorlayan bir grup, akşam saatlerinde sokağa çıktı. Anadolu Kahvesi mevkiinde yolu trafiğe kesen gruba polis ekipleri biber gazı sıkarak müdahale etti. Yüzleri maskeli olan ve aralarında çocukların da bulunduğu eylemciler, polise molotof kokteyli, havai fişek, bilye ve taş atarak karşılık verdi. Çatışmalar kısa sürede Mahmut Şevket Paşa Caddesi ve üzerindeki sokaklara yayıldı.

ANKARA'DA OTOBÜS YAKTILAR

Lice'de yol kesme eylemleri sırasında çıkan çatışmada 2 kişinin ölümünü protesto eden gruplar Ankara'da bir belediye otobüsüne saldırdı. İzmir Bornova'da ise polis aracına molotofkokteyli atıldı. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sağduyu09 Haziran 2014 08:52

    Allah rızası için bir an evvel şu Anadolu Kahvesi ve Şark Kahvesinde kentsel dönüşüm başlasın da şu hainler aramızdan bu vesile ile temizlensin.. yok mu duyan !!

  • Hasan'ı09 Haziran 2014 04:32

    Bu okmeydanı istanbulda değil herhalde geziciler orada bak bunlar da mesken tuttu orayı tr ye ait olsa polisimiz anasını ağlatır okmeydanının ecel ALLA