E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar/TL 3.53'ün altında---

Dolar/TL 3.53'ün altında

Dolar/TL 3.53'ün altında
20 Temmuz 2017 - 08:11 borsagundem.com

Bu sabah 3,52 civarında işlemlere başlayan Dolar/TL Almanya haber akışıyla 3.54'ün üstüne test ederek geriledi

ECB toplantısı öncesinde Almanya kanadından yapılan sert açıklamalar satış baskısı yarattı. Dolar 3.54'ün üzerine çıkarak 3.5442 seviyesini gördü. Ardından yeniden gevşeyen kur 3.53 seviyesine indi.Dolar/TL saat 16:53 itibariyle 3.5260 seviyesinde bulunuyor.

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Türkiye ile ilişkilerde gösterilen sabrın sonuna gelindiğini belirterek, Türkiye'ye yönelik seyahat uyarısının sertleştirilmesi ve kredi garantilerinin gözden geçirilmesi gibi önlemler açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise düzenlenen basın toplantısında Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in Büyükada'daki tutuklamalar üzerinden Türkiye'ye yönelik sert ifadeler içeren açıklaması için "Bu talihsiz açıklamaların yaklaşan seçimlere yönelik iç siyaset yatırımı olduğunu düşünüyoruz. Akıl tutulmasından kurtularak rasyonel bir şekilde düşünmeleri gerekiyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)