E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar, euroya boyun eğdi---

Dolar, euroya boyun eğdi

Dolar, euroya boyun eğdi
13 Nisan 2020 - 12:15 borsagundem.com

Dolar, euro karşısında 2 haftanın düşüğünü görürken sterlin düşük hacimli işlemlerde yükseldi

Dolar Asya'daki işlemlerde değer kaybederken, euro ve sterlin gün içi zirve seviyelerini gördü. Bazı piyasaların Paskalya dolayısıyla kapalı olması nedeniyle hacimler ortalamanın altında kaldı.

Dolar endeksi yüzde 0.4 düşüşle kayıplarını ikinci güne taşıdı. Sterlin/dolar paritesi yüzde 0.6 yükselerek 1.2529 ile bir ayın en yüksek seviyesini gördü. Paritenin 55 günlük hareketli ortalaması 1.2631 oldu.

Euro/Dolar paritesi yüzde 0.3 artarak 1.0964' ile 2 Nisan'dan beri en yüksek seviyeden alıcı buldu. Parite üçüncü günlük yükselişini kaydetmeye hazırlanıyor.

Riskten kaçış algısının sürmesiyle birlikte yen, G - 10 paralarının kazançlarına öncülük etti. Dolar/yen paritesi yüzde 0.6 düşüşle 107.80'den işlem gördü. Paritede ilk destek 106.92 ile 1 Nisan düşüğünde.

Petrole bağlı para birimleri, dünyanın önde gelen üreticilerinin tarihi bir anlaşmaya imza atmalarının ardından dar bir bantta seyretmelerine karşın yakın zamandaki yükselişlerini sürdürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)