E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDinamik Yatırım, ödenmiş sermayesini 3 kattan fazla artırdı---

Dinamik Yatırım, ödenmiş sermayesini 3 kattan fazla artırdı

Dinamik Yatırım, ödenmiş sermayesini 3 kattan fazla artırdı
10 Temmuz 2023 - 10:49 borsagundem.com

Dinamik Yatırım Menkul Değerler, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklama ile ödenmiş sermayesini 100 milyon TL’ye çıkardığını açıkladı

Mevcut teknolojik altyapısı ve 30 yılı aşkın geçmişiyle Dinamik Yatırım Menkul Değerler, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklama ile ödenmiş sermayesini 100 milyon TL’ye çıkardı. Böylelikle Dinamik Yatırım’ın ödenmiş sermayesi, %300 artarak 3 katından fazlasına ulaştı.

Büyümede Odak Noktası Teknolojiye Yatırım

Türkiye’de aracı kurum sahibi tek kadın olan Dinamik Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Ayşin Erdem, sermaye artırımına ilişkin şunları dile getirdi: “Günümüz finansal konjonktüründe yarını okuyabilen, yatırımcılara en iyi alternatifleri hızlı ve güvenilir bir şekilde sunabilen bir ekiple çalışıyoruz. Finans sektöründeki yeni nesil yatırım araçlarını takip ediyor, yönetim stratejilerimizi sürekli olarak güncelliyoruz. Bu vizyonla büyüme kararı alarak 32 milyon TL ödenmiş sermayemizi 100 milyon TL’ye çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Borsa İstanbul, VİOP, Foreks, yurtdışı piyasalar gibi geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Büyümede odak noktamızı teknoloji olarak belirledik, bu alanda yeni yatırımlar gerçekleştirerek yatırımcıların kullanımına sunuyoruz.”

Finansal Araçların Geleceği Teknolojide

Dinamik Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Arda Kocaman da yaptığı değerlendirmede; “Günümüzde yatırımcılar, finansal araçlara ulaşmak ya da bilgi almak için teknolojiden faydalanıyorlar. Zaman ve mekândan bağımsız bir şekilde, 7/24 olarak yatırımlarını değerlendirebiliyorlar. Yalnızca ülkemizde yatırım yapılabilecek araçlar değil, global ölçekteki yatırım fırsatları değerli olarak görüyorlar. Bu noktada Dinamik Yatırım olarak teknolojiye yatırım yapma kararı alarak D-Hub ismiyle yeni bir uygulamayı hayata geçirdik. Dünyanın en büyük şirketlerine düşük maliyetle sınır tanımadan yatırım yapma imkânı sunan D-Hub, Android ve IOS üzerinden indirilebiliyor. Yatırımın geleceği teknolojide vizyonuyla finansal araçlara yoğunlaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Dinamik Yatırım'da 3 üst düzey atama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)