E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDikkat..! Sağanak geliyor---

Dikkat..! Sağanak geliyor

Dikkat..! Sağanak geliyor
02 Mayıs 2014 - 11:23 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre bazı bölgelerimizde yağış etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Adana, Osmaniye, K.Maraş'ın batısı, Erzincan, Tunceli, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile zamanla Batı Akdeniz ve İç Ege'de kuvvetli (30-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor. 
AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Adana,K.Maraş'ın batısı ve Osmaniye çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor. 
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren doğu kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor. 
BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu,zamanla Erzincan, Ardahan, Tunceli, Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)